Kanda, exclus din lot după ieșirile din meciul cu „U” Cluj. Mijlocașul a fost trimis la echipa secundă

Marius ANGHEL 13 May. 2019, 17:53 Campionat
Kanda, exclus din lot după ieșirile din meciul cu

Seria de rezultate negative își pun amprenta pe nervii jucătorilor utiști și, după Oualid El Hasni, care și-a apostrofat antrenorii pe finalul partidei cu Pandurii, un nou episod de indisciplină a „explodat” în lot.

Bodo Kanda a ratat cea mai mare ocazie a „roș-albilor”, ieri, pe Cluj Arena, la 1-0 pentru Universitatea, după care a pierdut mingea din care gazdele aveau să facă 2-0. Alexandru Ciucur i-a transmis mijlocașului de bandă să fie mai atent, dar acesta din urmă i-a răspuns colegului său chiar în timpul partidei.

Apoi, când a ajuns pe bancă după ce a fost schimbat, Kanda a avut un conflict verbal cu Alexandru Manea, cei doi fiind cu greu potoliți. Tensiunea a fost ridicată și în vestiar, astfel că antrenorul Cristian Păcurar i-a făcut referat fotbalistului sosit în această iarnă de la Dunărea Călărași. Și, ca și în cazul lui El Hasni, conducerea clubului a decis trimiterea lui Bodo Kanda la echipa secundă a clubului pe termen nelimitat.

Cu siguranță, fotbalistul nu va evolua contra Bacăului, de atitudinea sa depinzând eventuala reprimire în lotul primei echipe pentru ultimele trei runde ale stagiunii. În schimb, față de meciul de la Cluj, cu Aerostar vor reveni pe teren Șeroni și Neagu, dar va lipsi Copaci (suspendat).

Miercuri, de la ora 18:00, UTA o întâlnește pe teren propriu pe Aerostar Bacău. Apoi, sâmbătă, de la ora 11:00, arădenii joacă la Pitești, cu FC Argeș.

Sursa: Sport Arad
Foto: Claudia Carp / UTA Arad

Marius ANGHEL 13 May. 2019, 17:53 Campionat
Pe aceeași temă