Trei examene dificile pentru Rapid în decurs de o săptămână. „Sper ca pauza pe care am avut-o să nu ne fi scos din ritm”

Marius ANGHEL 06 Nov. 2015, 14:35 Liga 2
Trei examene dificile pentru Rapid în decurs de o săptămână.**

După două săptămâni de pauză, pentru Rapid CFR Suceava urmează o perioadă foarte încărcată, cu trei meciuri în decurs de o săptămână. Astfel, sucevenii vor evolua sâmbătă la Clinceni, miercuri, pe 11 noiembrie, vor primi pe teren propriu replica formației Dunărea Călărași, urmând ca, pe 14 noiembrie, să joace în prima etapă a returului tot pe Areni, în compania grupării Dacia Unirea Brăila.

„Ne așteaptă un program încărcat, cu jocuri împotriva unor contracandidate la calificarea în play-off, însă toate aceste confruntări trebuie să le luăm pas cu pas. Acum suntem concentrați la maximum asupra întâlnirii cu Academica Clinceni, formația cu cel mai bun atac din Seria I. I-am văzut pe viu pe ilfoveni în meciul din etapa precedentă, disputat la Pojorâta, și m-am convins că sunt o echipă bună, cu fotbaliști tehnici, care practică un joc de posesie. Însă și noi am demonstrat o formă sportivă bună în jocurile disputate până acum și sper ca această pauză de două săptămâni să nu ne fi scos din ritm. Ar fi extraordinar să scoatem 7 puncte din următoarele trei partide”, a declarat antrenorul principal al Rapidului, Bogdan Tudoreanu.

Prezent și el la conferința de presă săptămânală organizată de clubul Rapid, atacantul Marco Enciu s-a declarat încrezător în șansele grupării sucevene în duelul de la Clinceni. „Va fi cu siguranță un meci greu, deschis oricărui rezultat. Noi însă am demonstrat și în Giulești că ne putem bate de la egal la egal cu oricine. Atunci, eu am ratat la 1-0 pentru noi câteva bune ocazii de a închide meciul. Sper să fiu mult mai inspirat în partida de sâmbătă și să obținem din nou un rezultat pozitiv”, a precizat atacantul Rapidului.

La rândul său, mijlocașul Alex Vrabie crede că el și coechiperii săi sunt capabili de un nou meci mare, cu o singură condiție. „Trebuie să jucăm cu aceeași determinare și dăruire ca în Giulești. Dacă vom intra pe teren cu aceeași atitudine, ca un grup unit, va fi greu să părăsim terenul învinși”, a conchis Alexandru Vrabie.

Înainte meciului direct dintre FC Academica Clinceni și Rapid CFR Suceava, de sâmbătă, de la ora 11:00, cele două echipe sunt despărțite în clasament de două puncte. Gazdele au 17 puncte, față de 19 ale sucevenilor, iar în clasament sunt situați cu trei locuri mai jos, pe 5, dață de locul 2.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 06 Nov. 2015, 14:35 Liga 2
Pe aceeași temă