Ferariu, Strugariu și Pascal și-au găsit alte echipe după despărțirea de Rapid Suceava. Vrabie a plecat și el

Ferariu, Strugariu și Pascal și-au găsit alte echipe după despărțirea de Rapid Suceava.** Vrabie a plecat și el

O parte dintre fotbaliștii care s-au despărțit în această pauză competițională de Rapid CFR Suceava și-au găsit deja alte variante de continuare a carierei. Primii care au anunțat ce vor face în viitor sunt atacantul Marco Enciu și mijlocașul Alexandru Vrabie. Primul a semnat un contract pe o durată de 6 luni cu gruparea Dacia Unirea Brăila, iar de ieri se află în cantonament la Câmpulung Moldovenesc, în vreme ce celălalt a ales să meargă la o echipă de Liga a V-a din Italia, pentru a fi mai aproape de părinții săi, care sunt stabiliți în Peninsulă de mai bine de 10 ani.

Alți doi foști fotbaliști ai Rapidului vor juca în retur în eșalonul al treilea. Astfel, fundașul central Constantin Ferariu a acceptat oferta formației CSM Sighetu Marmației din Seria a V-a, care este angrenată în lupta pentru promovarea în Liga a II-a. Gruparea maramureșeană este antrenată de fostul antrenor al Astrei Ploiești, Valentin Sinescu, și îl are președinte pe Aurel Băbuțan, care în trecut a ocupat funcții de conducere la echipe precum ASA Târgu Mureș, U Cluj, Steaua București sau Săgeata Năvodari. În ce-l privește pe mijlocașul Cătălin Strugariu, acesta va fi înregimentat de Aerostar Bacău, echipă clasată pe locul 6 în ierarhia Seriei I.

Tot de o formație de Liga a III-a a fost ofertat și Radu Sava, însă fostul fundaș central al Rapidului a decis să nu dea curs propunerii de transfer făcută de Metalurgistul Cugir.

Sătul de problemele din fotbalul românesc, portarul Cătălin Pascal a preferat să lase sportul pe planul secund, luându-și un job full time. Goalkeeper-ul în vârstă de 30 de ani nu va renunța însă complet la fotbal, urmând să evolueze începând din retur pentru liderul Ligii a IV-a sucevene, Șomuz Fălticeni.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Pe aceeași temă