„Vom aborda toate meciurile la victorie, pentru că trebuie să recuperăm diferența”

06 Mar. 2012, 14:33 Liga 2

Președintele executiv al FC Farul, Marcel Lică, a declarat, ieri, că nu înțelege decizia Comitetului Executiv, de a amâna din nou campionatul, mai ales că ultimele avertismente ale meteorologilor anunță vreme nefavorabilă pentru week-end-ul 17-18 martie.

„Nu știu dacă ne avantajează sau nu această decizie. Nu cred că returul trebuia amânat din nou, mai ales că vremea nu a fost urâtă în ultimele zile și cred că se putea juca în condiții normale. Am înțeles că în zilele de 17 și 18 martie s-ar putea să avem parte de ploi în aversă, dar asta e situația și trebuie să ne conformăm. Așteptăm cu interes campionatul și sper să avem parte de un debut bun în prima etapă cu Bacăul.

Sunt anumiți suporteri pentru care contează mai mult o victorie în fața Viitorului decât promovarea în sine, însă nu pot fi de acord cu asta. Noi vom aborda toate meciurile la victorie, pentru că trebuie să recuperăm diferența față de locurile promovabile, iar o victorie cu Viitorul nu ne poate garanta promovarea în Liga I”, a declarat Marcel Lică pentru Cuget Liber.

06 Mar. 2012, 14:33 Liga 2
Pe aceeași temă