Voloșevici: „Petrolul e pe drumul cel bun”

13 May. 2009, 13:28 Liga 2
Voloșevici:

Luni seara s-a încheiat o nouă rundă de negocieri între reprezentații municipalității și cei ai clubului Petrolul, obiectul acestor negocieri fiind preluarea echipei de către Consiliul Local Ploiești.
Discuțiile nu au condus, nici de această dată, la o soluție, dar noutatea constă în faptul că, la încheierea rundei de negocieri, primarul Ploieștiului, Andrei Voloșevici, s-a arătat a fi mai optimist ca niciodată.

“Pot să spun că în procent de 80, chiar 90 la sută, lucrurile sunt rezolvate. A fost o propunere a noastră legată de lotul de jucători, nu pot oferi alte amănunte acum. Dar e cert faptul că suntem pe drumul cel bun", a precizat Voloșevici.

Dacă acum două săptămâni edilul șef al Ploieștiului părea a fi mai degrabă pesimist în privința definitivării actelor pentru preluarea echipei Petrolul, apelând chiar la variante de rezervă, acum situația pare să se fi schimbat, și nu fără temei. În aceste condiții, cel mai probabil, de la începutul campionatului viitor, Consiliul Local Ploiești va patrona o echipă de fotbal în Liga a II-a, așa cum primarul Andrei Voloșevici a promis încă de la finele anului trecut.
 

Sursa: Ziarul Prahova

 

13 May. 2009, 13:28 Liga 2
Pe aceeași temă