Viorel Tănase: „Vrem 3 puncte și un joc bun”

29 Mar. 2012, 15:23 Liga 2
Viorel Tănase:** „Vrem 3 puncte și un joc bun

Tehnicianul Farului spune că nu este important cu se câștigă punctele la un meci, însă este de părere că echipa trebuie să continue să cerească și să practice un joc spectaculos care să aducă și victoria, dar și lumea la stadion. Primul prilej al Farului pentru a face acest lucru este meciul cu CS Otopeni din a treaia etapă a returului, programat vineri, de la ora 18.00.

„Ne așteaptă un meci important, un joc la fel de interesant ca celelalte care au trecut. CS Otopeni este o echipă destul de disciplinată, cu jucători cu experiență. Noi ne-am propus să promovăm și sper ca în urma jocului să obținem trei puncte. Toată lumea este conștientă de dificultatea acestui joc, dar sper să ne impunem și să avem o evoluție spectaculoasă. Am pregătit jocul de vineri și sper că la ora partidei motivarea să fie așa cum trebuie.
Sper ca lumea să vină la stadion pentru că avem nevoie de susținerea publicului. S-a văzut și la Viitorul că au avut o contribuție la punctul obținut. Acei oameni au întreținut atmosfera și au încurajat echipa pe care o puteau duce către victorie. Până la urmă am obținut un punct și ne mulțumim și cu atât.
Suntem la 3 puncte de retrogradare și la 6 de promovare. În prima etapă ne-au ajutat rezultatele, dar în runda a doua nu a mai fost lafel. 2-3 victorii la rând te pot duce în fruntea clasamentului. Mai sunt destule jocuri de disputat și sper să avem o serie de rezultate pozitive”
, a spus Viorel Tănase.

Program

Programul eșalonului secund se va comprima, echipele urmând a juca o dată la trei zile. Tănase a declarat că o astfel de fregvență a jocurilor este cam mult pentru Liga a II-a. „Să joci la 3 zile e cam mult pt acest nivel dar trebuie să ne adaptăm. Nu este ușor însă vom pregăti jocurile pentru a le câștiga și pentru a păstra o prospețime la echipă”, a mai spus Tănase.

Refuză Liga I

Tehnicianul echipei de pe litoral spune că nu ar putea face ceea ce a făcut Mulțescu la Tulcea, tehnicianul plecând după doar un joc, pentru că a primit o ofertă din Liga I. „Aș refuza o ofertă de la o echipă de Liga I. Nu vreau să comentez situația de la Tulcea, dar eu am un contract aici și nu vreau să îi dezamăgesc pe oamenii care mi-au oferit încredere”, a încheiat Tănase.

Articol scris de Cristian Banciu
Foto: Alexandru Raita

29 Mar. 2012, 15:23 Liga 2
Pe aceeași temă