Viorel Moldovan se teme de meciul Petrolului cu Farul: ”Trecem aproape direct de la un campionat la altul. Ei nu au mai jucat din martie, au o echipă mai omogenă”. Ploieștenii și-au prezentat echipamentele de joc și au scos la vânzare abonamentele

Andrei PASCU 01 Sep. 2020, 10:57 Liga 2
Viorel Moldovan se teme de meciul Petrolului cu Farul: ”Trecem aproape direct de la un campionat la altul. Ei nu au mai jucat din martie, au o echipă mai omogenă”. Ploieștenii și-au prezentat echipamentele de joc și au scos la vânzare abonamentele

Petrolul joacă primul meci din Liga 2 pe teren propriu, cu Farul. Ploieștenii își vor testa pentru prima dată într-o confruntare oficială achizițiile din această vară, numeroase, și va vedea cum se prezintă echipa în urma acestor schimbări. Nu numai la nivelul lotului s-au făcut modificări, ci și la nivelul băncii tehnice, unde antrenor a fost numit Viorel Moldovan. ”Principalul” a vorbit despre confruntarea cu Farul.

Viorel Moldovan: ”Timpul nu a fost în favoarea noastră, aș fi vrut să mai am la dispoziție cel puțin două săptămâni”

Moldovan a recunoscut că ar fi avut nevoie de un timp mai îndelungat de pregătire, pentru a pune la punct jucătorii și pentru a ajunge să îi cunoască mai bine. Dat fiind faptul că pandemia a lovit puternic România, și continuă să facă probleme, antrenorul a declarat că se trece repede de la un campionat la altul.

Cu toate problemele din ultimul timp, cauzate de această pandemie, lucrurile s-au precipitat și, practic, trecem aproape direct de la un campionat la altul. Timpul nu a fost în favoarea noastră, aș fi vrut să mai am la dispoziție cel puțin două săptămâni, pentru a lucra mai mult și pentru a încerca să reglăm anumite aspecte, atât din punct de vedere tactic, cât și din cel al pregătirii fizice.

Au venit mulți jucători, pe care trebuie să-i integrăm din mers, suntem o echipă în reconstrucție, dar sunt încrezător și optimist că vom debuta foarte bine în noul campionat și că vom câștiga jocul de mâine. Este foarte important să începem cu dreptul, iar în momentul de față nu contează atât de mult maniera de joc, ci victoriile, pentru a prinde încredere și a putea, din mers, să ne punem la punct și să reușim ceea ce ne-am propus”, a spus Viorel Moldovan pentru FC Petrolul.

Viorel Moldovan: ”Farul, o echipă mult mai omogenă ca a noastră”

Antrenorul ploieștenilor consideră că Farul are un avantaj în meciul de marți, pentru că a avut un timp mai îndelungat la dispoziție să se pregătească. Constănțenii nu au mai evoluat într-o partidă oficială din martie, pentru că nu au făcut parte din play-off-ul din sezonul trecut, care a decis promovatele.

Farul nu a mai jucat un meci oficial din martie, a avut o perioadă mai lungă la dispoziție pentru a se așeza. Nu au schimbat prea mult, au menținut același nucleu de jucători, cu o anumită rutină și experiență la nivelul ligii secunde, și au reușit, în plus, câteva transferuri interesante. O echipă mult mai omogenă ca a noastră, cu o dinamică foarte bună de la mijloc în sus, dar am încredere că vom reuși să practicăm un fotbal bun, să fim organizați, disciplinați și să câștigăm acest joc.

Am reușit să aducem elemente de calitate și sunt sigur că toți cei veniți, precum și cei care vor mai veni, ne vor ajuta în lupta pentru obiectivul propus. Important este să creem un grup unit, o familie, și să mergem cu toții în aceeași direcție. Să fim optimiști, să nu cedăm nicio clipă, să fim împreună și la bine, și la greu! Scopul este comun, obiectivul final la fel, și trebuie să construim o echipă competitivă, care să ne ofere satisfacția promovării la finalul acestui sezon”, a mai precizat Viorel Moldovan.

Cu Petrolul au semnat în această vară, în primă fază, portarul Paul Cristian Cernat și mijlocașul Alexandru Gabriel Damaschin Baron, ambii născuți în 2003. Alte noi achiziții ale ”lupilor” sunt mijlocașii israelieni Nir Lax (ex Hapoel Tel Aviv) și Ben Levy (ex Hapoel Petah Tikva), atacantul Valentin Balint (ex CS Mioveni), Amidu Salifu (27 de ani, mijlocaș central, ex Al-Salmiya / Kuweit) Joeri Poelmans (25 de ani, fundaș sau mijlocaș stânga, ex Helmond Sport / Olanda) și Eugen Zasavițchi (27 ani, mijlocaș, ex Minaur Baia Mare).

Petrolul, echipamente nou pentru sezonul 2020/2021 

Petrolul și-a prezentat echipamentele de joc pentru 2020/ 2021, iar acestea se aseamănă foarte mult cu cele din stagiunea precedentă. Echipamentul care va fi îmbrăcat pe teren propriu este galben complet, în timp ce cel de deplasare este albastru complet. Ținutele portarilor sunt negre.

Petrolul a scos la vânzare abonamentele 

Petrolul a scos la vânzare abonamentele pentru Liga 2. Chiar dacă deocamdată suporterii nu pot lua parte la meciuri, oficialii au decis să emită de pe acum spre vânzare tichetele pentru toate meciurile din noul sezon, în care echipa va debuta marți. Cel mai ieftin abonament este 105 lei, la peluze, iar cel mai scump la Tribuna 0, 315 lei.

”Liga 2 a pornit la drum, din păcate, deocamdată, tot cu tribunele închise, dar clubul nostru le va oferi fanilor fideli posibilitatea de a-și achiziționa, chiar și în aceste condiții, un abonament pentru stagiunea 2020-2021.

Abonamentele vor fi disponibile online, precum și la casa de bilete a stadionului „Ilie Oană”, după cum urmează:

– on-line: începând de marți, 1 septembrie, ora 12.00, accesând siteurile www.entertix.ro sau www.myticket.ro, procedura fiind destinată doar pentru noii abonați. Locurile vechilor abonați vor fi, în prima fază, blocate în sistem.

– la casa de bilete a stadionului Ilie Oană: începând de luni, 7 septembrie. De precizat faptul că, în perioada 07-18 septembrie, vechii abonați vor avea posibilitatea să opteze pentru a-și păstra locul pe stadion. În acest sens, la procurarea unui abonament nou, vă rugăm să prezentaţi şi vechiul abonament. De asemenea, la achiziționarea unui abonament este necesară și prezentarea Cărții de Identitate.

Casa de bilete va fi deschisă lunea, miercurea și vinerea între orele 09.00 – 15.00, iar marțea și joia între orele 13.00 – 19.00.

Prețurile abonamentelor vor fi următoarele:

– Peluze: 105 lei (85 lei redus, pentru pensionari, elevi și studenți, în sectoarele 100 și 300);

– Tribuna 2: 155 lei (140 lei redus, pentru pensionari, elevi și studenți, în sectorul 212);

– Tribuna 1: 245 lei

– Tribuna 0: 315 lei.

Abonamentele pentru pensionari, elevi și studenți pot fi procurate doar de la Casa de Bilete, cu prezentarea unui document doveditor.

IMPORTANT: Deținătorii de abonamente vor avea prioritate la meciurile ce se vor desfășura pe stadionul „Ilie Oană” doar în limita și în condițiile legale în care, pe parcursul campionatului, va fi permis accesul publicului la partidele de fotbal.

Hai Petrolul!”, precizează FC Petrolul.

Foto: Răzvan Păsărică/ Sport Pictures 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/petrolul-si-a-anuntat-lotul-pentru-sezonul-2020-2021-si-un-nou-transfer-mijlocasul-a-fost-luat-dupa-ce-a-fost-atent-analizat-de-viorel-moldovan-19146184

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-fanii-farului-au-facut-spectacol-inaintea-meciului-cu-petrolul-au-mers-la-antrenament-si-au-cantat-alaturi-de-fotbalisti-19146146

https://liga2.prosport.ro/seria-1/galeriile-echipelor-de-fotbal-scrisoare-deschisa-catre-guvern-vor-ca-spectatorii-sa-aiba-acces-din-nou-pe-stadioane-la-meciuri-pentru-suporteri-peluza-este-o-familie-19145901

https://liga2.prosport.ro/seria-1/petrolul-a-invins-metalul-buzau-inaintea-debutului-in-noul-sezon-viorel-moldovan-a-testat-si-un-albanez-un-suedez-si-un-moldovean-a-debutat-si-belgianul-poelmans-19145704

 

 

 

 

Andrei PASCU 01 Sep. 2020, 10:57 Liga 2
Pe aceeași temă