Petrolul a scos la vânzare abonamentele pentru sezonul 2020/2021. Abonații din stagiunea trecută își pot păstra locurile pe ”Ilie Oană”

Andrei PASCU 07 Sep. 2020, 14:44 Liga 2
Petrolul a scos la vânzare abonamentele pentru sezonul 2020/2021. Abonații din stagiunea trecută își pot păstra locurile pe ”Ilie Oană”

Petrolul a scos la vânzare abonamentele pentru sezonul care a început de doar două etape. Chiar dacă momentan fanii nu pot lua parte la meciuri, ploieștenii au decis să emită tichetele pentru întreaga stagiune 2020/2021. În primă fază, acestea au fost valabile doar online, dar de luni, 7 septembrie, au fost scoase la vânzare și la casele de bilete de la stadionul ”Ilie Oană”.

Abonații vechi își pot păstra locurile

Potrivit unui comunicat emis de club, în perioada 7-18 septembrie abonații de anul trecut au posibilitatea să își păstreze locurile în cazul în care își fac altul nou. Cele mai ieftine abonamente sunt cele de la peluze, în valoare de 105 lei, iar cele mai scumpe sunt cele de la Tribuna 0, 315 lei.

”Liga 2 a pornit la drum, din păcate, deocamdată, tot cu tribunele închise, dar clubul nostru le va oferi fanilor fideli posibilitatea de a-și achiziționa, chiar și în aceste condiții, un abonament pentru stagiunea 2020-2021.

Abonamentele vor fi disponibile online, precum și la casa de bilete a stadionului „Ilie Oană”, după cum urmează:

– on-line: începând de marți, 1 septembrie, ora 12.00, accesând siteurile www.entertix.ro sau www.myticket.ro, procedura fiind destinată doar pentru noii abonați. Locurile vechilor abonați vor fi, în prima fază, blocate în sistem.

– la casa de bilete a stadionului „Ilie Oană”: începând de luni, 7 septembrie. De precizat faptul că, în perioada 07-18 septembrievechii abonați vor avea posibilitatea să opteze pentru a-și păstra locul pe stadion. În acest sens, la procurarea unui abonament nou, vă rugăm să prezentaţi şi vechiul abonament. De asemenea, la achiziționarea unui abonament este necesară și prezentarea Cărții de Identitate.

Casa de bilete va fi deschisă lunea, miercurea și vinerea între orele 09.00 – 15.00, iar marțea și joia între orele 13.00 – 19.00.

Prețurile abonamentelor vor fi următoarele:

– Peluze: 105 lei (85 lei redus, pentru pensionari, elevi și studenți, în sectoarele 100 și 300);
– Tribuna 2: 155 lei (140 lei redus, pentru pensionari, elevi și studenți, în sectorul 212);
– Tribuna 1: 245 lei
– Tribuna 0: 315 lei.

  • Abonamentele pentru pensionari, elevi și studenți pot fi procurate doar de la Casa de Bilete, cu prezentarea unui document doveditor.

IMPORTANT: Deținătorii de abonamente vor avea prioritate la meciurile ce se vor desfășura pe stadionul „Ilie Oană” doar în limita și în condițiile legale în care, pe parcursul campionatului, va fi permis accesul publicului la partidele de fotbal.

Hai Petrolul!”, precizează FC Petrolul.

Petrolul a evoluat deja în două etape din acest sezon. În prima, echipa lui Viorel Moldovan a cedat pe teren propriu în fața Farului, cu 1-2, dar în a doua și-a luat revanșa. A câștigat cu 4-0 confruntarea din deplasare cu CSM Reșița.

 

 

Andrei PASCU 07 Sep. 2020, 14:44 Liga 2
Pe aceeași temă