Petrolul începe comercializarea abonamentelor pentru noul sezon de Liga 2. Cel mai scump loc pe ”Ilie Oană” costă aproape cât cel mai ieftin pe stadionul Steaua. Avantajul oferit de club vechilor abonați

Marius ANGHEL 28 Jul. 2021, 17:16 Liga 2
Petrolul începe comercializarea abonamentelor pentru noul sezon de Liga 2. Cel mai scump loc pe ”Ilie Oană” costă aproape cât cel mai ieftin pe stadionul Steaua. Avantajul oferit de club vechilor abonați

Cu ceva întârziere, cu doar trei zile înainte de meciul de debut în noul sezon de Liga 2, Petrolul a anunțat data de la care va începe vânzarea de abonamente pentru ediția de campionat 2021-2022.

Pentru început, abonamentele pot fi achiziționate, de la data de 29 iulie, de la casa de bilete a stadionului ”Ilie Oară”, arenă unde echipa va juca sâmbătă, 31 iulie, de la ora 11:00, cu fosta prim-divizionară Politehnica Iași, în prima etapă a campionatului ligii secunde.

Petrolul se ”vinde” mult mai ieftin ca Steaua

Petrolul scoate la vânzare patru tipuri de abonamente, în funcție de sectorul din stadion dorit de suporter. Cel mai scump va costa abonamentul de la Tribuna 0, de 250 de lei. Pentru Tribuna 1 costul este de 200 lei, apoi Tribuna 2, de 130 lei. Cel mai ieftin este un abonament la Peluze, pentru care suporterul trebuie să scoată 90 de lei din buzunar.

La Ploiești prețurile abonamentelor sunt foarte ofertante, spre deosebire de ceea ce dorește nou-promovata Steaua pentru cele zece meciuri ale sale de pe teren propriu din sezonul regular al Ligii 2. În Ghencea, cei care vor lua loc la Peluza Sud trebuie să achite pentru un abonament aproape cât dă un fan al Petrolului pentru a lua loc la Tribuna 0, unde e cel mai scump abonament, 212,8 lei față de 250 lei. Celelalte prețuri cerute de ”militari” pot fi văzute aici.

  • Persoanele care au avut abonamente achiziționate pentru campionatul trecut, ediția 2020-2021, vor beneficia de gratuitate în noul sezon, tot ceea ce trebuie să facă este să se prezinte cu vechiul abonament la casa de bilete de la stadion pentru a-i fi schimbat.

Echipa ploieșteană joacă 10 meciuri pe teren propriu în sezonul regular al Ligii 2

În sezonul regular, în care sunt 19 meciuri, doar turul campionatului, Petrolul urmează să joace pe teren propriu în zece dintre aceste partide, cu: Politehnica Iași (et.1), FK Csikszereda (et.3), Dacia Unirea Brăila (et.5), Ripensia Timișoara (et.7), CS Comunal Șelimbăr (et.9), Steaua București (et.11), Dunărea Călărași (et.13), Concordia Chiajna (et.14), Universitatea Cluj (et.16) și FC Buzău (et.18).

Deținătorii de abonament vor avea acces gratuit și la meciurile pe care echipa le va desfășura pe teren propriu în Cupa României.

Primul joc oficial în noul sezon de Liga 2 pentru Petrolul este programat pe ”Ilie Oană”, sâmbătă, 31 iulie, de la ora 11:00, cu Poli Iași.

Prețul biletelor pentru participarea la un meci variază, de la 8 lei, pentru Peluze, la 12 lei, la Tribuna 2, la 20 de lei, pentru Tribuna 1, și la 25 de lei pentru Tribuna 0. Acestea pot fi achiziționate de pe site-ul entertix.ro, dar și de la casa de bilete de la stadion, în zilele de joi, vineri (orele 9-17) și sâmbătă (orele 8-11).

Comunicatul clubului Petrolul privind abonamentele:

”Liga 2 pornește la drum în acest weekend și, din fericire, ne putem revedea, după un an și jumătate, pe stadion. De joi, 29 iulie, clubul nostru va pune în vânzare abonamentele pentru sezonul 2021-2022, acestea putând fi procurate, în prima fază, de la casa de bilete a stadionului „Ilie Oană”.

Prețurile abonamentelor vor fi următoarele:

Peluze – 90 lei
Tribuna 2 – 130 lei
Tribuna 1 – 200 lei
Tribuna 0 – 250 lei

IMPORTANT: posesorii de abonamente achiziționate pentru campionatul 2020-2021 vor beneficia de gratuitate la accesul pe stadion în noua stagiune. În acest sens, pentru eliberarea unui abonament nou, valabil în sezonul 2021-2022, este necesară prezentarea la casa de bilete cu vechiul abonament. Cum locurile pe stadion sunt alocate conform regulilor protocolului sanitar, vă rugăm să aveți în vedere faptul că există posibilitatea de nu vă putea păstra locul de pe vechiul abonament.

Program funcționare casa de bilete

– Joi, 29 iulie – orele 09.00 – 17.00
– Vineri, 30 iulie – orele 09.00 – 17.00
– Sâmbătă, 31 iulie – orele 08.00 – 11.00

Pentru programul ulterior vom reveni cu detalii.

– Deținătorii de abonamente vor avea accesul la toate meciurile pe care echipa noastră le va organiza în sezonul următor, atât în campionat cât și în Cupa României.
– La achiziționarea unui abonament este necesară prezentarea Cărții de Identitate.”

Condițiile de participare la meciuri, în perioadă de pandemie, pot fi citite AICI.

Marius ANGHEL 28 Jul. 2021, 17:16 Liga 2
Pe aceeași temă