Viorel Moldovan rămâne antrenorul Petrolului și are mână liberă să pregătească echipa pentru a o duce în play-off-ul de promovare. De această dată, conducerea merge pe continuitate

Marius ANGHEL 14 Dec. 2020, 14:46 Liga 2
Viorel Moldovan rămâne antrenorul Petrolului și are mână liberă să pregătească echipa pentru a o duce în play-off-ul de promovare. De această dată, conducerea merge pe continuitate

Finalul săptămânii trecute a adus la Petrolul două ședințe, cea a membrilor Adunării Generale a Asociaților, urmată apoi de cea a Comitetului Director al clubului. S-a analizat evoluția echipei din prima parte a sezonului actual al Ligii 2 și s-a decis modul în care se continuă în 2021.

Cu o nouă evoluție modestă, sub așteptări a echipei, ținând cont de faptul că Petrolul are printre cele mai mari bugete dintre cluburile din Liga 2, dacă nu chiar cel mai mare, formația ploieșteană merge de această dată pe continuitate pentru partea a doua a sezonului, fără să mai schimbe stafful tehnic.

Viorel Moldovan rămâne antrenorul Petrolului și pentru 2021

Reprezentanții finanțatorului, fostelor glorii petroliste și suporterilor au ”căzut la pace” cu privire la strategia pe care echipa o va avea în această pauză de iarnă, scrie Ziarul Prahova. Antrenorul Viorel Moldovan, contestat nu cu mult timp în urmă de grupurile organizate de suporteri ai echipei prahovene, primește ”credit total”, la fel și conducerea administrativă, în frunte cu președintele Costel Lazăr.

Aceștia vor coordona campania de transferuri și de pregătire și din această iarnă, în speranța de a duce echipa în play-off în cele șase etape rămase de disputat în 2021 în sezonul regular.

După ce în cauzele precedente din celelalte două sezoane de Liga 2 în care Petrolul s-a aflat în această competiție s-a mers pe varianta de a se schimba antrenori și mulți jucători, de această dată s-a decis să se meargă pe continuitate.

Petrolul, abia pe locul 9 în Liga 2

Petrolul se află, în acest moment, pe locul 9 în clasamentul Ligii 2, cu posibilitatea de a pica încă o poziție, în funcție de rezultatele din restanțele ”U” Cluj – Farul, care va fi decis la ”masa verde”, și Ripensia – Farul.

În primele 15 etape ale acestui sezon, Petrolul a acumulat doar 21 de puncte în 14 meciuri, după ce a înregistrat șase victorii, trei remize și cinci eșecuri și un golaveraj 23-14.

Ultima poziție care asigură calificarea în play-off-ul de promovare se ocupată în acest moment de ”U” Cluj, cu 23 de puncte.

”Găzarii” mai au șase meciuri din sezonul regular, dar sunt și în optimile Cupei României

În ultimele șase etape rămase de disputat în sezonul regular, Petrolul mai are meciuri cu Metaloglobus (acasă, 20 februarie), Pandurii (depasare, 27 februarie), Turris Oltul (acasă, 6 martie), Concordia Chiajna (deplasare, 13 martie), CS Mioveni (acasă, 20 martie) și Universitatea Cluj (deplasare, 27 martie).

Reunirea Petrolului o să aibă loc la data de 6 ianuarie, asta și pentru că echipa urmează să aibă primul meci oficial din 2021 în faza optimilor de finală ale Cupei României, în perioada 9-11 februarie, adversarul necunoscându-l încă.

Marius ANGHEL 14 Dec. 2020, 14:46 Liga 2
Pe aceeași temă