Viorel Ion: „Muscalu și-a făcut freza pe partea stângă”

Marius ANGHEL 15 Oct. 2013, 10:51 Liga 2
Viorel Ion:**

Unul dintre cei mai criticați jucători de antrenorul Gloriei Buzău după meciul cu Unirea Slobozia (2-2) a fost Muscalu. Introdus în ultimul sfert de oră, în locul lui Burlacu, jucătorul mai sus menționat, a părut total depășit de situație, enervându-l la culme pe ,,Vioară”.

Evident, la finalul partidei, Muscalu a fost luat în colimator de tehnicianul echipei buzoiene, care l-a acuzat că este preocupat mai mult de aranjatul părului decât să joace fotbal.

,,Muscalu se duce la muscă. A intrat și a comis trei faulturi în atac și a creat o fază, apoi și-a făcut freza pe partea stângă. I-am aranjat-o însă eu la vestiar pe partea cealaltă. L-am dus la oglindă să-i arăt ce trebuia să facă. Sunt și frumoși ai dracului, el cu Gărgăriță (n.r. Cocîrlă), ăla care are un metru și-l gâdilă iarba la cur și amândoi stau numai în oglindă. Eu nu mai am răbdare cu ei, fiindcă în România nu te așteaptă nimeni. Tu ce faci, îți aranjezi freza, Muscalule? Eu vreau să-l determin pe primar și alții să ne dea bani să nu murim de foame, iar tu faci două și te admiri șase ore?”, a spus antrenorul Gloriei Buzău, Viorel Ion.

Articol și foto de Adi SOARE

Marius ANGHEL 15 Oct. 2013, 10:51 Liga 2
Pe aceeași temă