„Vioară” a jucat la două capete: Brăila și Otopeni

09 Jul. 2012, 18:42 Liga 2

Antrenorul Viorel Ion a jucat la două capete în ultima perioadă, sau cel puțin acest lucru se deduce din faptul că a negociat cu CF Brăila pentru a-și prelungi contractul, dar și cu CS Otopeni în același timp. Și a făcut acest lucru în timp ce era sub contract cu gruparea brăileană, pentru că, potrivit actelor deținute de conducerea CF Brăila, Vioară are contract cu Brăila până în 2013.

Șefii clubului de la Dunăre acuză lipsa de onestitate a antrenorului, care în opinia lor trebuia să-și lămurească mai întâi situația cu gruparea brăileană și apoi să negocieze cu alte cluburi. Ca să nu mai spunem și că, în timp ce negocia cu șefii grupării de la Dunăre, el trebuia să conducă și antrenamentele echipei.

„I s-a oferit tot ce a cerut, inclusiv pretențiile salariale i-au fost îndeplinite. Iar el, fiind antrenor la CF Brăila până în 2013, trebuia să se prezinte la antrenamente până când în mod clar se acceptau sau se respingeau condițiile propuse. Așa ar fi fost normal”, a explicat Adelin Soare, președintele executiv al CF Brăila.

Oficialul brăilean are toate motivele să-i aducă antrenorului aceste acuzații, deoarece după negocierile care s-au desfășurat săptămâna trecută, Viorel Ion nu a mai dat niciun semn de viață. Mai mult, conform informațiilor apărute în presa centrală, „Vioară” a fost prezent vinerea trecută la reunirea lotului echipei CS Otopeni.

În treacăt fie spus, nu a mai răspuns nici apelurilor telefonice ale redactorului cotidianului Obiectiv Vocea Brăilei. Iar asta poate să însemne că încearcă să se „rupă” de tot de orașul dunărean.

Cum se va finaliza acestă situație vom afla după ce cazul va fi discutat în cadrul Comisiei de Disciplină a FRF, pentru că, în situația în care nu va veni la Brăila ca să lămurească lucrurile, „Vioară” va trebui să-și motiveze demersurile și acțiunile în fața forului de la București.

Alin Pânzaru ar putea prelua postul de antrenor principal

Cu toate că nimeni din conducerea CF Brăila nu a confirmat, surse demne de încredere îl dau ca viitor antrenor principal al grupării brăilene pe Alin Pânzaru, care este antrenor cu acte în regulă.

Pânzaru a condus ședințele de pregătire de săptămâna trecută și tot el va continua să antreneze în continuare formația brăileană.

Iar săptămâna aceasta, pe lista antrenorului interimar figurează și câte două antrenamente pe zi.

În perioada imediat următoare conducerea de la CF Brăila se va decide cui va încredința frâiele echipei, dar se va începe și campania de transferări pentru întărirea lotului pe posturile rămase neacoperite prin plecarea celor șapte fotbaliști la CS Otopeni.

„Sunt mulți jucători interesați de CF Brăila, așa că vom avea de unde alege pentru a reface lotul și a putea să ne îndeplinim obiectivul în următorul sezon. Sper ca în această săptămână apele să se limpezească și să ne apucăm liniștiți de treabă. După ce vom completa lotul, vom stabili și perioada de cantonament”, a mai precizat Adelin Soare.

Sursa: Obiectiv Vocea Brăilei

09 Jul. 2012, 18:42 Liga 2
Pe aceeași temă