Viitorul Pandurii și-a luat gândul de la play-off! Planurile gorjenilor pentru 2022, făcute publice de Octavian Benga

Răzvan STÎNGĂ 09 Dec. 2021, 15:48 Liga 2
Viitorul Pandurii și-a luat gândul de la play-off! Planurile gorjenilor pentru 2022, făcute publice de Octavian Benga

Viitorul Pandurii și-a luat deja gândul de la play-off. Dacă sezonul trecut s-a luptat pentru primele șase locuri până la finalul campionatului regular, de această dată lucrurile sunt clare în tabăra gorjenilor încă din pauza de iarnă. Chiar dacă mai sunt șanse matematice, formația din Târgu Jiu are alte planuri.

Deși abia s-a intrat în pauza de iarnă, antrenorul Octavian Benga și conducerea clubului au stabilit deja planurile pentru a doua parte a campionatului. Se dorește formarea unei echipe solide pentru anul fotbalistic următor, când se dorește accederea în play-off.

Octavian Benga: ”Obiectivul va fi formarea unei echipe competitive pentru sezonul următor”

De altfel, nereușita din acest an poate fi pusă și pe seama schimbărilor dese de antrenori. Benga este al patrulea ”principal” al gorjenilor de la începutul campionatului, înaintea lui fiind în acest rol Cristian Lupuț, Eugen Trică și Alexandru Ciobanu.

În plus, Viitorul Pandurii și-a pierdut și unul dintre cei mai buni fotbaliști din lot. După cum Liga2.ro a anunțat în exclusivitate, Alin Buleică și gorjenii au reziliat contractul din cauza anumitor neînțelegeri.

”Avem doar șanse matematice la play-off. Eu îmi doresc să câștig fiecare meci și să scot maximum de la acești jucători, dar obiectivul va fi formarea unei echipe competitive pentru sezonul următor”, a spus Octavian Benga, citat de Pandurul.

Viitorul Pandurii, doar cinci victorii în 16 etape 

Viitorul Pandurii se află pe locul 15 în Liga 2, cu 20 de puncte, la egalitate cu echipa de deasupra, Polithenica Timișoara. Doar cinci victorii a adunat în rundele scurse până acum din Liga 2, iar două dintre ele au fost obținute în precedentele trei partide, 2-0 cu Dunărea Călărași și 1-0 cu Dacia Unirea Brăila. Acestea două sunt pe ultimele poziții în clasament.

Înainte de împărțirea echipelor în grupe de play-off și play-out, în sezonul regular Viitorul Pandurii mai are trei meciuri, cu Ripensia, pe teren propriu, cu Unirea Dej, în deplasare, și cu CS Comunal Șelimbăr, pe teren propriu.

Foto: Justinel Stăvaru (Mediafax Foto)

 

 

Răzvan STÎNGĂ 09 Dec. 2021, 15:48 Liga 2
Pe aceeași temă