Călin Cojocaru a tras concluziile după cele două amicale disputate de Viitorul Pandurii în mai puțin de 24 de ore: ”Ne-au arătat că mai avem mult de muncă pe faza defensivă.” Meciul cu CS Mioveni nu-l organizează la Târgu Jiu

Mircea OGLINDOIU 15 Oct. 2023, 11:31 Liga 2

Învinsă vineri, după-amiaza, cu scorul de 3-1, de Universitatea Craiova, în amicalul disputat pe terenul din incinta Complexului ”Ilie Balaci” din Lunca Jiului, Viitorul Pandurii Târgu Jiu a susținut și sâmbătă dimineața o partidă de verificare.

Adversara a fost nou-promovata în Liga 3 CSO Turceni, iar echipa antrenată de Călin Cojocaru s-a impus cu scorul de 3-2 (2-1) în testul jucat pe terenul 3 din cadrul Complexului Municipal Târgu Jiu.

Viitorul Pandurii, victorie la limită în amicalul cu CSO Turceni

Răzvan Vulpe, Aziz Njoya Njifakue și Mario Lupulescu au marcat pentru divizionara secundă, în timp ce pentru ocupanta ultimului loc din Seria a 7-a a Ligii a 3-a, pregătită de Viorel Cojocaru, au înscris Valeriu Sorea și Robert Bubuioc.

CSO Turceni nu a evoluat în etapa din acest weekend, deoarece adversara Universitatea Craiova 2 a solicitat amânarea partidei, pe motiv că are mai mulți jucători convocați la loturile naționale de juniori. Partida a fost reprogramată pentru data de 31 octombrie, de la ora 15:00, pe stadionul Orășenesc din Turceni.

Călin Cojocaru, după amicalele cu U Craiova și Turceni: ”Ne-au demonstrat că mai avem mult de muncă”

Revenind la Viitorul Pandurii, antrenorul Călin Cojocaru s-a arătat deranjat de greșelile echipei sale pe faza defensivă din meciul cu Turceni.

”Consider că am făcut două antrenamente utile. Am folosit tot lotul, fiindcă am vrut să dau tuturor jucătorilor posibilitatea să joace, să fie conectați și să demonstreze că se poate apela oricând la ei, pentru meciurile oficiale. Din păcate, ambele jocuri ne-au demonstrat că mai avem mult de muncă, mai ales pe faza defensivă”, a declarat, pentru Liga2.ro, antrenorul Călin Cojocaru.

Acesta a început amicalul cu CSO Turceni în formula: Dragoș Lupescu – Eduard Croitoru, David Savu, Raul Cojocaru, Adrian Godja – Claudiu Moisie, Răzvan Vulpe, Vlad Buțurcă, Patrick Andreaș – Aziz Njoya Njifakue, Albert Voinea, iar pe parcursul meciului au mai jucat: Alexandru Core, Adelin Pîrcălabu, Mario Lupulescu, Onni Tihonen, Nicholas Geană, Dragoș Popa.

Cu Universitatea Craiova au evoluat Krupenschi (Eftimie 46′) – Ed. Croitoru (R. Cojocaru 69′), Mrsulja (Njifakue 69′), Core (Dav. Savu 69′), Pîrcălabu (Godja 69′) – Brînzan, Nic. Geană (Andreaș 69′), Acolatse (Moisie 55′), Jozic (Buțurcă 69′) – Gîrbiță (Vulpe 69′), Dr. Popa (Alb. Voinea 46′).

Viitorul Pandurii joacă la Severin cu CS Mioveni

Pentru Viitorul Pandurii (locul 11, 12 puncte) urmează jocul cu CS Mioveni (locul 4, 16 puncte), din cadrul etapei a 10-a a Ligii a 2-a.

Partida se va juca duminică, 22 octombrie, de la ora 11:00, pe stadionul Municipal din Drobeta Turnu Severin, deoarece suprafața de joc a stadionului din Târgu Jiu va intra în reabilitare.

”Primăria Târgu Jiu ne-a anunțat că se lucrează la suprafața de joc, astfel că a trebuit să găsit alt stadion. Vom juca cu Mioveni la Turnu Severin, dar vom reveni la Târgu Jiu pentru următorul meci de acasă, cel cu Chindia”, a mai precizat Călin Cojocaru.

Foto: Cătălin Pasăre / Viitorul Pandurii Târgu Jiu

https://liga2.prosport.ro/seria-1/viitorul-pandurii-a-marcat-prima-dar-a-pierdut-testul-cu-u-craiova-19288635

https://liga2.prosport.ro/liga-3/rezultate-si-marcatori-meciuri-etapa-8-liga-3-19288576

Mircea OGLINDOIU 15 Oct. 2023, 11:31 Liga 2
Pe aceeași temă