Viitorul Pandurii are un nou antrenor: Victor Naicu! ”Are o sarcină foarte dificilă.” Ultima dată a făcut echipă cu Adrian Mutu

Marius ANGHEL 13 Aug. 2020, 18:10 Liga 2
Viitorul Pandurii are un nou antrenor: Victor Naicu! ”Are o sarcină foarte dificilă.” Ultima dată a făcut echipă cu Adrian Mutu

Viitorul Pandurii Târgu Jiu are un nou antrenor principal după ce la începutul lunii iulie s-a despărțit de Cristian Lupuț, cel care a rezistat în funcție pe întreaga durată a sezonului de Liga 2 recent încheiat, lucru nemaiîntâlnit la formația patronată din umbră de Nicolae Sarcină. Victor Naicu (46 de ani) este alesul conducerii clubului care își desfășoară meciurile pe stadionul Municipal din Târgu Jiu.

Potrivit surselor Liga2.ro, Victor Naicu a fost prezentat zilele trecute jucătorilor ca noul antrenor principal al echipei. Apelat telefonic în mai multe rânduri pentru a confirma mutarea, Naicu nu a răspuns.

Marcel Iancu, fost președinte al Universitatea Craiova, a confirmat mutare printr-o postare pe Facebook în are îi urează succes lui Victor Naicu: ”Antrenorul Victor Naicu are o sarcină foarte dificilă la echipa Viitorul Pandurii Târgu Jiu. Baftă Victore!”

Victor Naicu și Daniel Mogoșanu au antrenat pentru o scurtă perioadă în Liga 1 echipa U Craiova

Victor Naicu a antrenat ultima dată la FC Voluntari, cu Adrian Mutu

Victor Naicu este originar din Craiova, a fost fundaș, iar în cariera sa a jucat pentru Jiul IELIF Craiova, Electroputere Craiova, Universitatea Craiova, Rocar București, Farul Constanța, Yunnan Hongta, Chongqing Lifan (ambele din China), Minerul Motru și Pandurii Târgu Jiu.

Ca antrenor, Naicu a pregătit echipele Metropolitan Ișalnița, CS Podari, FC Balș, CS U Craiova, ACSO Filiași, toate ca antrenor principal. Ultima dată a activat pe banca echipei de Liga 1 FC Voluntari, în 2018, ca antrenor principal în acte, însă, în practică, doar ca ”secund” al lui Adrian Mutu, care nu avea la acea vreme licență pentru această competiție.

De pregătirea echipei Viitorul Pandurii în această vară s-au ocupat gorjenii Cosmin Frimu și Dorin Hîrsu.

Viitorul Pandurii va merge într-un contonament la Sânmartin, lângă Oradea, acolo unde s-a pregătit o bună perioadă de timp pe teren ”surorii” Luceafărul Oradea, altă echipă controlată prin interpuși de Nicolae Sarcină.

În această vară, Viitorul Pandurii a susținut amicale cu CS Hunedoara (scor 6-2) și U Craiova 1948 SA (scor 1-2).

  • Cu Cristian Lupuț pe bancă, Viitorul Pandurii a obținut în 22 de meciuri desfășurate în 24 de etape 9 victorii, 6 egaluri și 7 înfrângeri, cu cele 33 de puncte încheind sezonul ”înghețat” de Liga 2 pe locul 10, la egalitate cu SCM Gloria Buzău și Farul Constanța, echipe care au avut golaveraje mai bune și s-au clasat pe pozițiile din față. Lupuț a semnat ulterior cu Aerostar Bacău, o nou-promovată în Liga 2.
Marius ANGHEL 13 Aug. 2020, 18:10 Liga 2
Pe aceeași temă