Viitorul Pandurii a sunat adunarea, Călin Cojocaru și-a ”regăsit băieții motivați” și pregătiți să atace play-off-ul. Trupa gorjeană și-a stabilit adversarii din cantonamentul din Serbia

Marius ANGHEL 10 Jan. 2024, 11:42 Liga 2

Viitorul Pandurii Târgu Jiu a dat drumul la treabă începând din această săptămână. Reunirea a avut-o programată luni, 8 ianuarie, iar primele două zile au fost rezervate vizitei medicale și testelor. De astăzi, miercuri, antrenorul Călin Cojocaru dă start antrenamentelor pentru pregătirea părții secunde a sezonului.

Trupa gorjeană care iernează pe locul 6 în Liga 2, ultimul care asigură accederea în play-off-ul de promovare, nu are, momentan, nicio achiziție, iar la capitolul despărțiri se află doar Alexandru Core, plecat liber de contract la Poli Iași.

Doar o plecare și fără noutăți, momentan, la Viitorul Pandurii. Călin Cojocaru: ”I-am regăsit pe băieți motivați și foarte bine din toate punctele de vedere”

Viitorul Pandurii începe de astăzi antrenamentele pentru pregătirea ultimelor meciuri din sezonul regular și ce va urma apoi, play-off sau play-out. Revine la Târgu Jiu, după ce antrenamentele din finalul anului trecut le-a disputat în afara orașului, la Drăguțești.

”I-am regăsit pe băieți motivați și foarte bine din toate punctele de vedere. Ne așteaptă o perioadă de acumulare în care ne vom axa pe factorul fizic, după care vom pleca în Serbia, unde vom disputa cinci partide de pregătire cu adversari puternici. Vom aduce și doi jucători pe posturile unde nu avem dublură, însă, în rest, lotul va fi același. O luăm pas cu pas, muncim zilnic și sperăm ca la finalul sezonului regular să ne bucurăm cu toții”, a spus antrenorul Călin Cojocaru.

Momentan, din lot fac parte jucătorii cu care s-a încheiat prima parte a sezonului, mai puțin fundașul Core, căruia i-a expirat contractul și a semnat pe patru ani cu Poli Iași.

De la primele antrenamente vor lipsi jucătorii străini, potrivit spuselor lui Cojocaru pentru Liga2.ro: ”Arian Mrsulja întârzie câteva zile, fiindcă este bolnav. Acolatse și Onni Tiihonen ajung luni, iar Aziz vine pe 25 ianuarie.”

”De venit o să vină un fundaș central și un jucător cu profil ofensiv care poate juca și în bandă și ca atacant”, a mai declarat antrenorul echipei gorjene.

Lotul echipei Viitorul Pandurii:

  • portari: Robert Geantă, Alexandru Krupenschi, Bogdan Eftimie, Dragoș Lupescu,
  • fundași: Adrian Godja, Adelin Pîrcălabu, Raul Cojocaru, Eduard Croitoru, Davide Jozic, Claudiu Moisie, Arian Mrsulja, David Savu,
  • mijlocași: Alexandru Gîrbiță, Denis Brînzan, Nicholas Geană, Răzvan Vulpe, Vlăduț Buțurcă, Charles Acolatse, Onni Tiihonen, Mario Lupulescu, Emanuel Nikpalj, Deceban Răgman, Dacian Răgman,
  • atacanți: Patrick Andreaș, Răzvan Vespe, Dragoș Popa, Albert Voinea, Aziz Njifakue.

Viitorul Pandurii merge în cantonament în Serbia, unde va disputa cinci amicale

În prima parte a pregătirii de iarnă, Viitorul Pandurii se va antrena pe plan local, la Târgu Jiu, iar un prim test îl are stabilit pentru data de 24 ianuarie, cu CSO Turceni, ultima clasată din Seriaa 7-a a Ligii 3.

Apoi, trupa gorjeană merge într-un cantonament în Serbia, la Novi Becej, în perioada 29 ianuarie – 8 februarie, unde va disputa cinci amicale cu adversari din zonă: OFK Vrsac (locul 9 din 16 în liga a doua / 31 ianuarie), Zeleznicar Pancevo (locul 14 din 16 în prima ligă / 3 februarie), Becej (locul 11 din 16 în seria Vojvodina din liga a treia / 4 februarie), Spartak Subotica sau Backa Topola (locul 9, respectiv locul 3 din prima ligă / 6 februarie) și Naftagas (locul 5 din 16 în seria Vojvodina din liga a treia / 7 februarie).

După revenirea în țară, Viitorul Pandurii mai are programate două amicale, cu CSC Dumbrăvița (locul 14 în Liga 2), pentru 14 februarie, și CSM Deva (locul 1 în Seria 7 a Ligii 3), la data de 17 februarie.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/alexandru-core-prezentat-oficial-de-poli-iasi-19296913

https://liga2.prosport.ro/seria-1/florin-stinga-antrenor-secund-la-petrolul-19296755

https://liga2.prosport.ro/seria-1/viitorul-pandurii-l-a-pierdut-pe-alexandru-core-19296209

https://liga2.prosport.ro/seria-1/viitorul-pandurii-printre-echipele-grabite-din-liga-2-si-cu-cantonament-in-afara-romaniei-gorjenii-isi-cunosc-cinci-adversari-din-cele-opt-amicale-dorite-19296184

Marius ANGHEL 10 Jan. 2024, 11:42 Liga 2
Pe aceeași temă