Viitorul Pandurii a decis data reunirii! Gorjenii reiau pregătirile odată cu alte echipe din Liga 2, dar cantonamentul nu a fost încă stabilit. Discuțiile dintre Octavian Benga și conducere în privința stagiului de pregătire și transferurilor

Răzvan STÎNGĂ 22 Dec. 2021, 15:44 Liga 2
Viitorul Pandurii a decis data reunirii! Gorjenii reiau pregătirile odată cu alte echipe din Liga 2, dar cantonamentul nu a fost încă stabilit. Discuțiile dintre Octavian Benga și conducere în privința stagiului de pregătire și transferurilor

Viitorul Pandurii se reunește și ea la 10 ianuarie, la fel ca multe alte echipe din Liga 2. Gorjenii nu au pus, însă, prea multe detalii la punct până acum, nefiind încă stabilite definitiv perioada și locul în care va avea loc cantonamentul anterior reluării campionatului.

Octavian Benga: ”Cel mai probabil vom merge în Turcia, dacă vom pleca din țară”

Antrenorul Octavian Benga își dorește o pregătire în afara țării, iar cea mai probabilă variantă, dacă se va pune de acord cu conducerea, va fi Turcia, Antalya. Totul depinde de mai multe aspecte, printre care evoluția situației cu coronavirusul, dar și chetuielile cu un astfel de stagiu centralizat.

O să ne reunim la 10 ianuarie, după care vrem să mergem în cantonament. Luăm în calcul România, dar și o destinație în afară, probabil Turcia. Trebuie să găsim cea mai bună variantă, să avem și condiții bune, dar e vorba și de costuri. Conducerea a căutat și caută în afară, dar deocamdată nu e simplu să mergem. Asta influențează și meciurile amicale.

Poate o să mergem în aceeași perioadă în care merg și alte echipe din România, poate e mai ieftin, sunt mai multe detalii. Cel mai probabil vom merge în Turcia dacă vom pleca din țară, dar nu e bătut în cuie. Marea majoritate a echipelor merge acolo, am avea și adversare”, a spus Octavian Benga pentru Liga2.ro.

Octavian Benga: ”Avem o echipă tânără, cu o medie redusă și aș vrea jucători cu experiență, care să ajute jucătorii tineri” 

În privința transferurilor, Viitorul Pandurii va face doar două-trei modificări de lot la categoria veniri. Octavian Benga își dorește fotbaliști cu experiență la nivelul Ligii a 2-a, întrucât lotul este format, în foarte mare măsură, din jucători tineri.

Antrenorul formației din Târgiu Jiu vrea ca fotbaliștii tineri să crească în jurul celor care vor veni. Benga a trimis deja lista conducerii, cu pozițiile pe care își dorește transferurile.

Nu a venit și nu a plecat nimeni. Încercăm în zilele următoare să luăm o hotărâre și ulterior o să anunțăm. Îmi doresc doi-trei jucători pe anumite poziții, să vină cu ceva în plus. Nu vreau să aducem jucători doar de dragul de a aduce. Avem o echipă tânără, cu o medie redusă și aș vrea jucători cu experiență, care să ajute jucătorii tineri”, a mai spus antrenorul gorjenilor.

Viitorul Pandurii, duel cu Ripensia în primul meci din 2022, din Liga 2 

Viitorul Pandurii este abia pe locul 15 la finalul anului, în clasamentul Ligii a 2-a, cu 20 de puncte după 16 etape. Planurile clubului se îndreaptă către sezonul următor, pentru că în a doua parte a întrecerii se dorește conturarea unei formații promițătoare pentru stagiunea 2021-2022.

În sezonul regular, Viitorul Pandurii mai are trei meciuri: cu Ripensia, pe teren propriu, cu Unirea Dej, în deplasare, și cu CS Comunal Șelimbăr, pe teren propriu.

Foto: Dragoș Pășcăneanu / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/viitorul-pandurii-echipa-cu-patru-antrenori-si-27-de-jucatori-utilizati-in-prima-parte-a-sezonului-doar-un-component-al-lotului-a-bifat-toate-cele-16-etape-19214623

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concordia-chiajna-in-duel-cu-fc-botosani-pe-piata-transferurilor-pentru-un-mijlocas-care-sezonul-trecut-a-jucat-la-viitorul-pandurii-echipa-din-liga-1-are-prima-sansa-19214651

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cum-vad-casele-de-pariuri-echipele-din-liga-2-favorite-la-calificarea-in-play-off-steaua-e-mai-bine-cotata-decat-fc-buzau-iar-fk-csikszereda-e-subevaluata-in-fata-celor-doua-desi-are-sanse-mari-sa-2-19214556

https://liga2.prosport.ro/seria-1/record-de-memorii-in-2021-fotbalistii-s-au-adresat-intr-un-numar-urias-catre-afan-din-cauza-problemelor-cu-cluburile-emilian-hulubei-e-cel-mai-greu-an-echipele-inregistreaza-datorii-mari-19214502

Răzvan STÎNGĂ 22 Dec. 2021, 15:44 Liga 2
Pe aceeași temă