Viitorul Pandurii mai vrea maximum doi jucători. Directorul sportiv al gorjenilor a dezvăluit politica de transferuri din pauza de iarnă: ”Am optat să întărim zona defensivă și mijlocul terenului”

Mircea OGLINDOIU 14 Jan. 2021, 12:03 Liga 2
Viitorul Pandurii mai vrea maximum doi jucători. Directorul sportiv al gorjenilor a dezvăluit politica de transferuri din pauza de iarnă: ”Am optat să întărim zona defensivă și mijlocul terenului”

După ce a adus trei fotbaliști de la Turris Oltul Turnu Măgurele, ocupanta locului secund din Liga 2, Viitorul Pandurii Târgu Jiu, vrea să mai completeze lotul în această iarnă cu cel mult două achiziții.

Discuțiile cu jucătorii respectivi au fost deja demarate, dar oficialii clubului gorjean au evitat să dezvăluie numele acestora, până când contractele nu vor fi semnate. Din informațiile Liga2.ro, unul dintre jucători doriți ar fi craioveanul Ionuț Cioinac (30 de ani, împliniți chiar astăzi, 14 ianuarie), tot de la defuncta Turris Oltul, mijlocaș cu care antrenorul de la Viitorul Pandurii, Flavius Stoican, a mai lucrat la Pandurii Târgu Jiu, Politehnica Iași și Petrolul Ploiești.

Radu Marghidan, despre legitimările lui Buleică, Pîrvulescu și Țegle

Momentan, fundașul dreapta Alin Buleică (29 ani), fundașul central Cătălin Pîrvulescu (29 ani) și mijlocașul Alin Țegle (24 ani) sunt singurele noutăți din tabăra ocupantei locului 2 din Liga 2 după primele 15 etape.

”Cred că toți trei au un CV destul de bogat. Țegle este un pic mai tânăr, dar cred că toți trei sunt jucători de care Flavius se poate folosi, jucători cu experiență. Am optat să întărim zona defensivă și mijlocul terenului. Mai suntem în discuții cu unul-doi jucători și sperăm ca, până în momentul când plecăm în cantonament, pe 18 ianuarie, să se alăture echipei”, a declarat directorul sportiv al echipei Viitorul Pandurii, Radu Marghidan (foto), conform gorjeanul.ro.

Viitorul Pandurii întâlnește Gaz Metan în optimile Cupei României: ”Calificarea în sferturi, ar fi un bonus”

Oficialul de la Târgu Jiu a vorbit și despre meciul cu Gaz Metan Mediaș, din optimile Cupei României, programat pe 10 februarie.

”Va fi o confruntare foarte dificilă, fiindcă întâlnim o echipă de eșalon superior, cu jucători foarte interesanți. Zilele trecute, am văzut și partida lor cu Voluntari și s-au mișcat foarte bine. Nu se știe niciodată ce se va întâmpla, iar dovadă este meciul nostru anterior din Cupa României, cu FC Argeș. Atunci am plecat din poziția de outsideri, dar totuși am reușit să câștigăm. Sper doar ca vremea, la momentul jocului, să ne ajute și să putem oferi un spectacol de calitate. Dacă am merge mai departe va fi un bonus. Suntem hotărâți să tratăm cu seriozitate această competiție, dar principalul obiectiv pentru noi rămâne accederea în play-off”, a spus Marghidan.

Amical cu Minerul Costești înainte de plecarea în cantonamentul de la Sânmartin

Echipa la care este director sportiv va disputa sâmbătă un prim amical, cu Minerul Costești (Liga 3). Între 18-31 ianuarie, Viitorul Pandurii va efectua un stagiu de pregătire la Sânmartin, interval în care va mai disputa patru jocuri de verificare.

După revenirea la Târgu Jiu, Viitorul Pandurii va mai disputa un test, pe 6 februarie, cu CSM Slatina, pe 10 februarie va juca primul meci oficial din 2021, în optimile de finală ale Cupei României, cu Gaz Metan Mediaș, iar în jurul datei de 20 februarie, în prima etapă din Liga 2 programată să se dispute în acets an, va întâlni Universitatea Cluj, tot pe propriul teren.

După 14 jocuri disputate în cele 15 etape scurse din Liga 2, Viitorul Pandurii ocupă locul 2, cu 26 puncte și golaveraj 26-21. Meciul cu Aerostar Bacău a fost câștigat cu 3-0, la „masa verde”, deși gorjenii au fost cei care n-au putut face deplasarea în Moldova, la rejucare. Hiba din regulament le-a asigurat însă cele trei puncte.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/viitorul-pandurii-trei-jucatori-achizitionati-de-la-turris-oltul-19164728

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/acum-are-loc-tragerea-la-sorti-pentru-stabilirea-meciurilor-din-8-imile-cupei-romaniei-19164666

 

Mircea OGLINDOIU 14 Jan. 2021, 12:03 Liga 2
Pe aceeași temă