VIDEO | Surpriză pentru ASU Poli la Slobozia. Suporterii din Peluza Sud Timișoara au făcut deplasarea pentru a-i încuraja pe Ioan Mera și compania înainte de meciul cu Unirea. Jucătorii nu i-au putut răsplăti pe măsură pe teren

Marius ANGHEL 27 Feb. 2021, 14:28 Liga 2

Implicată mai mult ca niciodată în lupta pentru play-off-ul Ligii 2, implicit promovarea în Liga 1, ASU Politehnica Timișoara a avut parte de o surpriză în deplasarea de la Slobozia. În dimineața jocului cu Unirea, jucătorii antrenați de Dan Alexa au fost întâmpinați într-un parc din orașul de reședință al județului Ialomița de un grup important de suporteri din Peluza Sud Timișoara.

Fanii au mers, mai apoi, și la stadinul 1 Mai, unde și-au încurajat favoriții din afara arenei. Din păcate pentru ei însă, ASU Poli a obținut doar o remiză cu Unirea, scor 0-0, iar poziția a doua ocupată acum în clasament e tot mai amenințată.

ASU Poli, încurajată la Slobozia de circa 60 de suporteri din Peluza Sud

Aproximativ 60 de suporteri alb-violeţi s-au deplasat la Slobozia pentru meciul echipei ASU Poli și Unirea. Fanii echipei timișorene și-au făcut auzite vocile din afara stadionului, fiindcă în incinta arenei este interzis accesul în această perioadă de pandemie.

Înainte de joc, de dimineață, suporterii din Peluza Sud Timișoara și-au dat întâlnire cu jucătorii în ”Parcul Ialomița”, situat chiar lângă stadion, unde i-au încurajat pe elevii lui Dan Alexa.

Pentru a ajunge la Slobozia, ASU Poli a făcut deplasarea cu avionul până la București, iar de acolo a mers la destinație cu autocarul.

”Chiar dacă în prezent accesul pe stadion este interzis, în această dimineață în jur de 50-60 de membri din Peluza Sud Timişoara i-au întâmpinat pe băieți tocmai la peste 650 de km depărtare de casă. Impresionant și ne înclinăm în fața acestui gest! Astăzi intrăm pe gazon cu un singur gând: VICTORIA!”, a transmis ASU Poli pe pagina de Facebook, înaintea meciului cu Unirea.

Alb-violeții rămân pe locul 2 după remiza cu ASU Poli, însă pot fi egalați de Viitorul Pandurii

În timpul jocului în fața echipei antrenate de Adrian Mihalcea, câștigătoare cu 2-0 în primul meci oficial din 2021, la Aerostar Bacău, ASU Poli n-a avut o misiune ușoară, drept dovadă că la final a înregistrat un rezultat de egalitate, fără gol marcat.

Din minutul 87, Unirea a rămas cu un om mai puţin pe teren, după ce Gabriel Lazăr a văzut al doilea cartonaş galben. Nici așa, alb-violeții n-au putut înscrie în poarta lui Gurău.

Cu rezultatul obținut la Slobozia, ASU Poli a acumulat un total de 28 de puncte în 16 meciuri disputate în 17 etape, se menține pe locul 2 și momentan se află la două puncte sub liderul U Craiova 1948 SA (30 de puncte în 14 meciuri) și la un punct peste Dunărea Călărași și Rapid (ambele cu câte 27 de puncte strânse în 15 jocuri). Viitorul Pandurii e singura echipă care în această etapă poate egala ASU Poli, în cazul în care câștigă meciul de mâine, de la ora 11:30, de la Constanța, cu Farul.

În etapa a 18-a, ASU Poli joacă pe teren propriu, în data de 7 martie, de la ora 13:00, cu Metaloglobus București, câștigătoare astăzi cu 3-0 cu Aerostar Bacău și urcată pe locul 9, cu 24 de puncte acumulate în 15 partide.

ASU Politehnica Timișoara în meciul cu Unirea Slobozia: Hindrich – Sofran, Mera (cpt.), Scutaru, Sg. Popovici – Codrea (Ignea 90+1′), Cioinac – Al. Munteanu, Casado (R. Rus 65′), P. Ivanovici – Plazonja (Axente 78′). Rezerve neutilizate: Păduraru – Coadă, Pamfile, Bocşan, D. Radu, C. Jurj. Antrenor: Dan Alexa

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-17-singurele-meciuri-ale-zilei-de-sambata-cinci-la-numar-se-disputa-de-la-ora-1100-iar-fiecare-are-in-componenta-o-echipa-care-lupta-pentru-play-off-19171618

 

Marius ANGHEL 27 Feb. 2021, 14:28 Liga 2
Pe aceeași temă