ASU Poli are prima deplasare din 2021 la Slobozia. Face deplasarea cu avionul și autocarul. Dan Alexa: ”Trebuie să rămânem acolo în față. Orice pas greșit poate fi fatal”

Anda DELIU 25 Feb. 2021, 18:14 Liga 2
ASU Poli are prima deplasare din 2021 la Slobozia. Face deplasarea cu avionul și autocarul. Dan Alexa: ”Trebuie să rămânem acolo în față. Orice pas greșit poate fi fatal”

ASU Poli joacă sâmbătă dimineață, de la ora 11:00, în deplasare la Slobozia, cu Unirea. Echipa mai are de jucat de patru ori în cele cinci etape din sezonul regular al Ligii 2, iar, din acest motiv, Dan Alexa știe că e extrem de important să nu se piardă puncte, pentru a rămâne pe locurile de play-off de promovare.

De aceea, antrenorul echipei timișorene le cere elevilor săi multă concentrare. ”Cu Slobozia va fi un joc greu. I-am văzut și la Bacău. O echipă mult schimbată în bine, au un antrenor cu experiență (n.r. – Unirea l-a numit antrenor pe Adrian Mihalcea, iar cu Aerostar a câștigat cu 2-0). E o echipă foarte bine organizată, cu un cuplu de atacanți foarte buni. Va fi o suprafață de joc nu excepțională, dar nici rea, se poate juca fotbal. E un meci important pentru că trebuie să rămânem acolo în față. Au rămas aceleași zece echipe care se bat pentru șase locuri. Orice pas greșit poate să fie fatal. Noi avem un joc mai puțin față de alte pretendente. Mergem încrezători, trebuie să arătăm bine la Slobozia. Dar dacă nu vom avea determinare și concentrare, vom avea de pierdut”, a declarat Dan Alexa.

Călin Jurj revine după accidentare din toamnă

În toamnă, la Reșița, Călin Jurj s-a accidentat urât și a lipsit o bună perioadă din echipă. Acum și-a revenit și speră și el la victorie la Slobozia.

”Este un meci foarte important deoarece veim după o victorie. Vrem să continuăm această serie și să ne asigurăm cât mai repede locul în play-off. Ei au început cu o victorie. Au câștigat în deplasare la Bacău. Și noi am jucat acolo și nu am reușit să câștigăm. Trebuie să fim foarte concentrați la această partidă, pentru că nu va fi una ușoară. Ne așteaptă un teren asemenea celui de pe Știința, unul mic. Gazonul probabil nu va fi de cea mai bună calitate și va fi un meci de luptă”, a spus Jurj.

Ieri, miercuri, în amicalul în care ASU Poli a învins cu 3-1 CSC Dumbrăvița, Călin Jurj a pătruns pe teren a doua repriză.

Deplasare cu avionul pentru Poli

Poli pleacă vineri dimineața cu avionul spre București, iar de acolo va merge cu autocarul spre Slobozia. Alexa voia o cazare la Călărași, dar pentru a evita o întârziere spre Slobozia, a renunțat la idee.

”Aș fi vrut să stăm în Călărași. Dar nu eram bine, pentru că jucăm la ora 11. Poate să fie drumul aglomerat. Cunosc foarte bine zona aia. Am fi riscat foarte mult”, a mai spus antrenorul Politehnicii.

În acest moment, înainte de debutul etapei a 17-a a Ligii 2, ASU Poli e pe locul 2, cu 27 de puncte. Unirea Slobozia are 15 puncte și ocupă locul 17. Timișorenii au 15 meciuri față de cele 14 disputate ale ialomițenilor.

Foto: Leczki Jozsi / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/asu-poli-a-castigat-amicalul-cu-csc-dumbravita-desfasurat-inainte-de-deplasarea-catre-slobozia-concluziile-lui-dan-alexa-19171240

https://liga2.prosport.ro/seria-1/scm-gloria-buzau-rapid-se-disputa-astazi-de-la-ora-1700-in-deschiderea-etapei-a-17-a-a-ligii-2-situatia-din-clasament-a-celor-doua-echipe-19171265

https://liga2.prosport.ro/special/oferta-valorica-a-ligii-2-din-ultimul-deceniu-uta-a-dat-cei-mai-multi-jucatori-spre-liga-1-prin-transfer-urmata-de-chindia-mioveni-si-petrolul-19170908

https://liga2.prosport.ro/seria-1/rapid-joaca-in-deschiderea-etapei-a-17-a-fc-u-craiova-in-ultimul-meci-runda-a-doua-a-ligii-2-din-2021-se-disputa-tot-de-joi-pana-marti-programul-19170221

Anda DELIU 25 Feb. 2021, 18:14 Liga 2
Pe aceeași temă