VIDEO | Steaua a prezentat într-un mod inedit al treilea rând de echipament. Adi Popa, în centrul atenției

Autor: Andrei PASCU Publicat: 03 Oct. 2022, 12:07 Actualizat: 03 Oct. 2022, 12:14 Liga 2
VIDEO | Steaua a prezentat într-un mod inedit al treilea rând de echipament. Adi Popa, în centrul atenției

Steaua și-a prezentat al treilea rând de echipament pentru acest sezon. Dacă primele două ținute, de teren propriu și de deplasare, sunt în culorile clasice ale clubului din Ghencea, unul albastru complet, iar altul roșu cu detalii albastre, al treilea este gri complet.

Steaua și-a prezentat al treilea rând de echipament

Steaua a dat publicității noua ținută printr-un video pus la dispoziție fanilor, iar în centrul atenției este Adrian Popa, cel mai cunoscut jucător din lot. Ținuta a fost realizată cu ajutorul sponsorului tehnic Adidas, cu care Steaua colaborează de ceva timp, după promovarea în Liga 2.

Filmarea și ședința foto a fost realizată pe stadionul din Ghencea.

Haine noi de la Adidas pentru echipa de fotbal!

Echipa de fotbal Steaua București vă prezintă al treilea rând de echipament pentru acest sezon. Protagonistul ședinței foto a fost mijlocașul Adi Popa”, a anunțat Steaua pe pagina de Facebook.

Steaua, pe locul 7 în Liga 2

Cu un meci mai puțin decât toate celelalte echipe din Liga 2 cu excepția Unirii Constanța, Steaua se află pe locul 7 în clasament, cu 14 puncte, la patru lungimi de liderul SC Oțelul.

În etapa a 8-a, Steaua a mers pe terenul formației CS Comunal Șelimbăr, cu care a remizat, scor 1-1. În runda a 9-a, ”militarii” vor primi vizita formației Poli Timișoara. Jocul va avea loc la Giurgiu, pentru că echipa lui Daniel Oprița încă se află în perioada suspendării terenului din Ghencea.

De altfel, cu tot cu jocul cu timișorenii, Steaua mai are trei meciuri pe care trebuie să le dispute pe alt stadion decât cel propriu.

Foto și video: Steaua TV

 

Autor: Andrei PASCU Publicat: 03 Oct. 2022, 12:07 Actualizat: 03 Oct. 2022, 12:14 Liga 2
Pe aceeași temă