VIDEO SENZAȚIONAL | Urătura lui Căinari despre parcursul Forestei în sezonul de toamnă

Marius ANGHEL 14 Dec. 2016, 15:27 Liga 2
VIDEO SENZAȚIONAL |** Urătura lui Căinari despre parcursul Forestei în sezonul de toamnă

Jucătorii și oficialii clubului Foresta Suceava s-au întâlnit, marți seară, într-un cadru festiv, pentru a petrece înaintea intrării în vancanța de iarnă după desfășurarea primei părți a actualului sezon al Ligii 2. Evenimentul ce s-a desfășurat la un restaurant din Suceava a avut mai multe momente speciale, majoritatea din partea jucătorilor pentru componenții staff-ului tehnic sau administrativ.

Unul dintre acestea l-a avut în prim-plan pe Cornel Căinari (28 de ani). Mijlocașul Forestei, originar din Gura Humorului, a stârnit hohote de râs din cartea coechipierilor, antrenorilor și conducerii clubului cu o urătură despre parcursul echipei în sezonul de toamnă. Textul compus chiar de Căinari poate fi ascultat în video-ul de mai jos.

O altă surpriză pe care jucătorii au făcut-o la acest eveniment l-a avut în prim plan pe președintele Dorin Goian. Fostul internațional a împlinit luni 36 de ani, iar, cu această ocazie, a primit din partea componenților lotului Forestei un tricou al echipei cu numele său și cu numărul 3, dar și cu toate autografele jucătorilor.

Foresta Suceava a încheiat prima parte a sezonului actual al Ligii 2 pe locul 9, fix la mijlocul clasamentului, cu 26 de puncte, tot atâtea câte au și Luceafărul Oradea și Dacia Unirea Brăila, echipe care o flanchează datorită golaverajului mai bun sau mai slab. În cele 19 meciuri desfășurate în 21 de etape, Foresta a înregistrat 8 victorii, 2 egaluri, 9 înfrângeri și are un golaveraj negativ, 32-35.

Cele mai importante realizări ale Forestei în acest sezon au fost seria de 9 meciuri consecutive fără înfrângere, dintre care 8 victorii, și calificarea în 16-imile Cupei României, acolo unde au cedat greu, pe teren propriu, la primul meci din istoria orașului Suceava desfășurat în nocturnă, 2-1 cu Steaua, în fața a 7.000 de suporteri.

La capitorul dezamăgiri, grupării sucevene i se poate reproșa seria de șase meciuri consecutive fără victorie, perioadă în care a obținut un singur egal.

Foto și video: Gazeta de Suceava

Marius ANGHEL 14 Dec. 2016, 15:27 Liga 2
Pe aceeași temă