Fanii Aerostarului au votat cel mai frumos gol marcat de jucătorii lui Florin Bratu în prima parte a sezonului. Câștigătorul și top 5 al reușitelor | VIDEO

Marius ANGHEL 07 Jan. 2019, 13:59 Campionat

Pe modelul Universității Cluj, și Aerostar Bacău și-a provocat fanii să voteze cel mai frumos gol reușit în prima parte a sezonului Ligii 2 de jucătorii echipei antrenate de Florin Bratu. După cinci propuneri postate pe pagina de facebook a clubului, suporterii au decis câștigătorul. Reușita decisivă a mijlocașului Cornel Căinari din meciul cu UTA (1-0) a fost desemnată cea mai frumoasă din cele 21 de jocuri desfășurate până acum.

La vot au fost supuse golurile marcate de Alin Mutu (9-1 cu Metaloglobus), Adrian Hurdubei (3-4 cu Energeticianul), Valentin Buhăcianu (2-0 cu Ripensia), Cornel Căinari (1-0 cu UTA) și Cătălin Vraciu (3-1 cu Luceafărul Oradea).

Căinari a dat trei goluri în acest sezon, cu Ripensia (2-0), UTA (1-0) și Academica Clinceni (2-1), iar cea cu arădenii a fost desemnată cea mai frumoasă dintre cele 32 marcate de Aerostar în primele 21 de etape.

Golgheterul echipei este Valentin Buhăcianu, cu 12 reușite, iar al doilea marcator este Cătălin Vraciu, cu 10 goluri reușite în 21 de meciuri disputate. Ceilalți jucători care au marcat pentru Aerostar în prima parte a sezonului sunt: Adrian Hurdubei și Cornel Căinari (ambii cu 3 goluri), Alin Mutu (2 goluri), Andrei Pavel și Horia Ilie (ambii cu câte un gol).

Aerostar a încheiat prima parte a sezonului pe locul 15, fix deasupra locurilor retrogradabile, cu 22 de puncte acumulate și cu un golaveraj negativ: 32-39.

În această pauză de iarnă, echipa antrenată de Florin Bratu pregătește o serie de mutări în lot, pentru ca în 2019 să nu aibă emoții în privința retrogradării. Pe lista celor la care se vrea să se renunțe se numără, potrivit Deșteptarea, Alexandru Hărăguță, Florin Istrate, Andrei Pavel, Alex Sahru sau Sorin Ichim.

Reunirea formației băcăuane e fixată pe 14 ianuarie, iar în perioada 21-30 ianuarie va efectua un stagiul de pregătire centralizată la Izvorani, în Ilfov.

Marius ANGHEL 07 Jan. 2019, 13:59 Campionat
Pe aceeași temă