Florin Bratu încă n-a definitivat lotul! Aerostar Bacău s-a despărțit de încă doi jucători

Nemulțumită de prima parte a sezonului, în care s-a clasat cu un punct peste ultimul loc retrogradabil, Aerostar a făcut schimbări majore în lot în această iarnă. A renunțat la o serie de jucători și a adus alții în loc. Mutările par să nu se fi încheiat, având în vedere că și în această săptămână s-a renunțat la încă doi jucători, iar la capitolul achiziții ar putea apărea noi nume.

După portarul Alexandru Hărăguță, fundașii Sorin Ichim și Vasile Chirilescu (împrumutat la Bucovina Rădăuți), mijlocașii Alex Sahru, Florin Istrate, Adrian Hurdubei și Andrei Gavrilă și atacantul Andrei Pavel, Aerostar le-a strâns mâna în această săptămână și fundașului Vasilică Mihăeș (28 de ani) și Cornel Căinari (30 de ani).

Mihăeș era un vechi component al lotului, o perioadă de timp chiar și căpitan, și care în acest sezon a evoluat în 13 meciuri. Căinari (foto) fusese adus în iarna trecută de fostul antrenor, Cristi Popovici, iar în acest sezon a fost unul dintre titulari, bifând 19 meciuri și trei goluri. Acesta din urmă și-a și găsit echipă, semnând cu Foresta Suceava, la care a mai evoluat în trecut și unde se va întâlni din nou cu Andrei Pavel.

La capitolul achiziții făcut în 2019, Aerostar ia adus pe: portarul Andrei Udeanu (20 ani, împrumutat de la SC Oțelul Galați), fundașii Dudu Drugă (28 ani, ex Energeticianul), Stejărel Vișinar (19 ani, ex Bucovina Rădăuți) și Iulian Carabela (23 ani, ex Daco-Getica), mijlocașii Alin Gojnea (21 ani, ex CS Balotești), Sorin Tăbăcariu (24 ani, ex FC Argeș) și Alexandru Ciocâlteu (28 ani, ex Petrolul) și atacantul Alexandru Pop (25 ani, ex UTA).

În amicalul cu Foresta l-a testat pe Daniel Pîrv (20 de ani), care aparține de CFR Cluj, însă Florin Bratu nu l-a păstrat în lot, în schimb, în meciul cu Bucovina Rădăuți l-a avut sub observație pe Bogdan Porumb, un fundaș de 18 ani care aparține de Ardealul Cluj și care ultima dată a evoluat la Sănătatea Cluj. În privința lui Porumb încă nu s-a luat o decizie, astfel că nu ar fi exclus să fie păstrat în lot.

 

Pe aceeași temă