VIDEO | Rapidiștii au efectuat vizita medicală și și-au programat următoarea testare împotriva virusului COVID-19

Marius ANGHEL 25 May. 2020, 21:05 Liga 2

La șase zile distanță de la efectuarea testului împotriva virusului SARS-CoV-2 și la patru de când au intrat în cantonament, jucătorii Rapidului au efectuat vizita medicală. Trupa antrenată de Dan Alexa a fost nevoită, de această dată, să își trimită sportivii la un anumit interval de timp pentru a fi examinați, fiindcă față de angajații centrului medical nu au putut să încalce protocoalele de sănătate, așa cum o fac, în schimb, la baza sportivă din Regie. Acolo, antrenamentele nu au loc în grupuri formate din maximum patru fotbaliști, ci chiar mult mai mulți, așa cum au fost surprinși în weekend de TelekomSport.

Peste două zile, miercuri, rapidiștii vor fi testați din nou împotriva noului coronavirus, urmând ca a treia oară să fie în momentul în care vor încheia cantonamentul.

”Jucătorii Rapidului au făcut astăzi vizita medicală, aceștia venind de la hotel la Centrul de Recuperare Medicală pe rând, la o distanță de 15 minute.

Miercuri, băieții lui Dan Alexa, precum și staff-ul tehnic, vor face o nouă testare împotriva virusului Covid-19, însă vor rămâne în cantonament până pe 3 iunie, după care se vor pregăti pentru debutul play-off-ului de promovare în Liga 1, ce va avea loc între 4 iulie și 1 august”, a anunțat Rapid, care, în continuare, se prezintă ca un club amator, nici până în acest moment neanunțând lotul de jucători pe care îl are Dan Alexa la dispoziție sau cum a decurs vizita medicală pe care fotbaliștii tocmai au efectuat-o.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/foto-rapid-incalca-din-nou-regulile-giulestenii-nu-respecta-protocolul-medical-pentru-antrenamente-19133489

Marius ANGHEL 25 May. 2020, 21:05 Liga 2
Tags:
Pe aceeași temă