VIDEO | Petrolul, învinsă într-un amical de Hușana Huși. Echipa ploieșteană, cu câteva noutăți în lot, a marcat doar din penalty-uri în fața trupei din Liga 3

Marius ANGHEL 12 May. 2021, 15:18 Liga 2

Petrolul și-a încheiat meciurile oficiale din sezonul 2020-2021 în weekendul trecut, când a învins pe ”Ilie Oană” Aerostar Bacău (scor 2-0), însă încă nu își trimite jucătorii în vacanță. Pe unii dintre ei, dar și pe alții, veniți în probe, îi testează în trei amicale.

Primul joc a avut loc astăzi, 12 mai, la Strejnic, acolo unde cei care au îmbrăcat tricoul galben-albastru au pierdut cu 2-3 în fața echipei de Liga 3 Hușana Huși (locul 5 din 10 în Seria 1).

Octavian Grigore a și testat câțiva tineri jucători în amicalul cu Hușana Huși

Antrenorul Octavian Grigore a avut la dispoziție 25 de jucători pentru acest amical cu Hușana Huși. În prima repriză i-a folosit pe Nic. Cebotari – Bărboianu, Meijers, Manolache, Aris Oprea – Sil. Pană, Cr. Licsandru – Mih. Constantinescu, Boțogan, Joao Claudio – Arnăutu, pentru ca după pauză să evolueze Marinache – Dunca, Olaru, Huja, Vl. Bogdan (Poelmans 70) – M. Bratu, R. Moise (Simionescu 75), Ekollo (Vl. Mitrea 75), Saim Tudor – Buhăescu, Val. Balint.

Exceptându-i pe juniorii Petru Marinache, Cristian Licsandru sau Alin Boțogan, intrați, încă din ultima parte a campionatului, în circuitul primei echipe, ”noutățile” au fost reprezentate de Aris Oprea (CS Blejoi), Dacian Dunca (CSO Plopeni) și Rareș Simionescu (CSO Plopeni), tineri care aparțin de Petrolul, dar care au fost împrumutați la cele două formații prahovene de Liga 3.

De asemenea, stafful tehnic l-a putut vedea la lucru și pe mijlocașul Joao Claudio Gomes Ricciulli (21 ani, Guinea-Bissau), un fost junior al italienilor de la Sampdoria, și care, în această primăvară, a evoluat tot în România, la Șomuz Fălticeni.

Petrolul a înscris doar din lovituri de pedeapsă împotriva echipei de Liga 3 din Huși

În ceea ce privește meciul, Cătălin Solomon (31) a deschis scorul pentru Hușana și a stabilit scorul pauzei. După pauză, Vasile Buhăescu (47) a adus egalarea împotriva echipei din orașul său natal, printr-un penalty dictat după un fault comis asupra lui Mario Bratu. Vasluienii au revenit la conducere cu golul lui Alexandru Parfeniu (53), apoi, tot după o lovitură de pedeapsă, Valentin Balint (66) a punctat pentru 2-2, pentru ca moldovenii să obțină victoria prin reușita lui Bogdan Țenu (70).

Alte amicale, cu Metalul Buzău și CS Blejoi

”Găzarii” vor mai disputa două amicale până la intrarea în vacanță.

Vineri vor întâlni Metalul Buzău, ocupanta locului 4 în Seria a 4-a a Ligii 3, iar ultimul joc de verificare va avea loc săptămâna viitoare, cel mai probabil marți, cu CS Blejoi, ocupanta locului 3 în Seria a 5-a a Ligii 3.

Înregistrarea amicalului Petrolul Ploiești – Hușana Huși:

https://www.youtube.com/watch?v=7IHA-Em_pkM

Foto: Cristi Stavri / Petrolul Ploiești
Video: Religia Sportului

Marius ANGHEL 12 May. 2021, 15:18 Liga 2
Pe aceeași temă