VIDEO | Laurențiu Corbu știe de ce nu a câștigat Steaua meciul cu Metaloglobus. Cum s-a văzut partida din teren și mesajul ex-dinamovistului pentru fani

Răzvan STÎNGĂ 10 Aug. 2022, 20:17 Liga 2

Vestiarul Stelei e dezamăgit de faptul că nu a reușit să înceapă cu victorie noul sezon de Liga 2, în etapa 1 echipa din Ghencea făcând doar un rezultat de egalitate cu Metaloglobus, scor 1-1. Laurențiu Corbu, venit în această vară sub comanda lui Daniel Oprița, e convins că doar ghinionul a făcut ca Steaua să nu învingă.

Laurențiu Corbu, dezamăgit și el de faptul că Steaua nu a învins Metaloglobus: ”Neșansa a făcut să nu luăm cele trei puncte”

Așa cum a declarat și antrenorul, jucătorul e convins că lipsa concentrării la finalizare a fost cheia unui rezultat nemeritat, pentru că ocazii au fost, iar Steaua putea marca în mai multe rânduri.

În plus, fotbalistul sosit de la Chindia Târgoviște, care mai are în CV și Dinamo, a pus pe seama ghinionului chiar și golul marcat de Metaloglobus, prin Ovidiu Herea. Corbu speră acum ca partida cu CSM Slatina, din runda a 2-a a Ligii 2, să consemneze și prima victorie pentru Steaua.

Am controlat meciul în totalitate, doar că neșansa a făcut să nu luăm cele trei puncte. Am ratat penalty, am avut ocazii peste ocazii. Cum e în fotbal, ocaziile se răzbună. Dacă nu dăm gol, goluri… am ieșit după pauză, a urmat un contraatac după cornerul nostru, puteam să dăm gol, dar ne-au prins, au egalat și asta a fost istoria jocului.

Ne pare rău, nu luam în calcul acest rezultat. Trebuie să luăm cele trei puncte din următorul meci”, a declarat Laurențiu Corbu la finalul confruntării din Ghencea.

Laurențiu Corbu, despre primul contact cu fanii Stelei: ”Sunt senzaționali”

Fotbalistul născut la Râncăciov (Dâmbovița), în vârstă de 28 de ani, a avut un mesaj și pentru fani, cărora le-a mulțumit pentru faptul că au venit și au susținut echipa.

Adevărul e că suporterii au dus, pe toată durata partidei, o dispută cu conducerea, pe care a acuzat-o că nu a făcut nimic pentru ca Steaua să aibă drept de promovare în acest campionat.

Sunt senzaționali suporterii, le mulțumim pe această cale, ne încurajează din primul până în ultimul minut și este ceva senzațional. Să avem stadion, să avem suporteri, e acasă!”, a mai declarat Laurențiu Corbu.

Steaua merge pe terenul echipei CSM Slatina în etapa 2

În primele meciuri din Liga 2, în primele 10 etape, Steaua joacă nu mai puțin de cinci partide pe teren propriu. După Metaloglobus, le va întâlni pe FK Miercurea Ciuc, Poli Iași, Unirea Constanța și Poli Timișoara, iar cele cinci jocuri din deplasare sunt cu CSM Slatina, CSC Dumbrăvița, Dinamo, CS Comunal Șelimbăr și Progresul Spartac.

În runda a 2-a a Ligii 2, Steaua va juca la Slatina, cu CSM Slatina, luni, 15 august, de la ora 12:30. Oltenii au decis ca pentru partidă să lase intrarea liberă, tocmai pentru ca fanii să vină tocmai într-un număr important.

Stadionul din Slatina are 10.000 de locuri.

Foto: George Filip și Eduard Vînătoru  / Mediafax Foto
Video: Steaua TV

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 10 Aug. 2022, 20:17 Liga 2
Pe aceeași temă