VIDEO | Florin Manea știe cine o poate ajuta pe Rapid să promoveze: ”Când îi sună telefonul, îi sună imnul! Nu poți să-l compari cu Daniel Niculae!”

Andrei PREOTU 19 Mar. 2021, 11:27 Liga 2

Florin Manea este convins că Dani Coman o poate ajuta pe Rapid să revină în Liga 1.

Fostul director sportiv al echipei din Giulești îl recomandă pe fostul portar, președinte de mai mulți ani la Astra, în Liga 1, și știe de ce acesta este peste Daniel Niculae, un alt fost jucător despre care s-a tot vorbit că ar fi bun ca președinte la Rapid.

Florin Manea, convins că Dani Coman ar fi o variantă mai bună pentru Rapid ca președinte, decât Daniel Niculae

Dani Coman a rămas un adevărat rapidist, deși se află de ani buni la Astra. Cel puțin așa susține impresarul Florin Manea, care a explicat de ce Daniel Niculae, favoritul lui Dinu Gheorghe, nu se poate compara în această postură cu portarul care a făcut parte din echipa Rapidului ajunsă până în sferturile Cupei UEFA.

”Dani Coman e rapidist. Când îi sună telefonul îi sună imnul Rapidului. A avut o problemă cu galeria, dar s-a trecut peste. El are experiență. Pe Daniel Niculae nu poți să-l compari cu Dani Coman. Niculae abia se apucă de meserie. Uite, cu Răzvan Raț a fost la fel. Primul lucru pe care l-a făcut… m-a sunat pe mine. Angelescu spunea că eu am fost mai mult agent decât director sportiv. Eu l-aș întreba «cu câți directori sportivi ai lucrat până acum?!». Directori sportivi sunt în Italia, pe afară, nu există la noi”, a spus Florin Manea la ProSport LIVE.

Fiul regretatului Nicolae Manea știe cum ar putea să revină în Giulești. ”La Rapid nu mă duc în condițiile în care nu mi se dă puterea de a lucra, verificat. Cu clauze intermediare de performanță, pe puncte. Numai așa se poate face treabă la Rapid”, a mai afirmat Manea, care a fost director sportiv la echipă în sezonul trecut, iar din vara trecută nu i s-a mai prelungit contractul.

Florin Manea a prevăzut ratarea promovării și în acest sezon pentru Rapid

Manea susține că a prevăzut dezastrul care se întâmplă acum la Rapid, cu șanse mici de a prinde play-off-ul de promovare, și îi acuză pe conducătorii clubului giuleștean că le-a fost mai ușor să arunce vina pe el și Daniel Pancu pentru eșecul echipei.

Manea este de părere că cea mai mare greșeală a conducerii rapidiste s-a produs atunci când antrenorul Dan Alexa n-a mai fost păstrat după ce în play-off-ul trecut n-a reușit promovarea.

”În loc să se învețe din greșelile de anul trecut, la nivelul conducerii. Eu am spus într-un raport, dacă continuăm așa nu promovăm nici la vară. Eu le-am prevăzut, au greșit, dar le-a fost ușor să dea vina pe Manea și Pancu.
Au greșit, au făcut o prostie. Dacă continuau cu Alexa, nu se ajungea aici”, a declarat Florin Manea la ProSport LIVE.

Despre decizia eronată a conducerii de a nu-l păstra pe Dan Alexa ca antrenor și în acest sezon a vorbit și Dinu Gheorghe.

Rapid nu a câștigat niciun meci în 2021 și mai are de disputat două jocuri, cu Dunărea Călărași și Metaloglobus. În acest moment se află pe locul 11 în Liga 2, cu 27 de puncte obținute după 17 meciuri jucate în 19 etape, iar conducerea clubului a ales ca echipa să fie condusă până la finalul sezonului de Mihai Iosif.

Ediția ProSport LIVE cu Florin Manea invitat:

https://www.youtube.com/watch?v=k23RE7ja4B4

https://liga2.prosport.ro/seria-1/rapid-a-ramas-si-fara-stefan-grigorie-iar-acum-isi-definitiveaza-stafful-cu-care-vrea-sa-produca-miracolul-calificarea-in-play-off-cine-este-secundul-lui-mihai-iosif-19175018

https://liga2.prosport.ro/seria-1/diverse/foto-jucatorii-rapidului-victimele-unei-noi-ironii-a-unui-grup-de-suporteri-care-a-mers-din-nou-in-regie-giulestenii-s-au-ales-cu-scutece-de-bebelusi-si-li-se-transmite-nu-va-mai-ccati-19174974

https://liga2.prosport.ro/seria-1/marcel-pusacas-discurs-apasat-despre-situatia-de-la-rapid-are-ceva-in-adn-acest-club-se-incurca-singur-nu-a-crezut-in-nicolae-grigore-dar-nici-in-mihai-iosif-daca-merg-19174931

https://liga2.prosport.ro/seria-1/propunerea-lui-gigi-corsicanu-refuzata-de-victor-angelescu-liderul-suporterilor-rapidului-a-cerut-schimbari-majore-la-club-doua-plecari-un-nou-presedinte-si-alt-antrenor-exclusiv-19174925

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ce-principal-putea-duce-rapid-in-liga-1-anul-acesta-dinu-gheoghe-e-convins-e-cel-mai-bun-pentru-promovare-anumiti-antrenori-sunt-foarte-buni-pentru-liga-2-19174874

Andrei PREOTU 19 Mar. 2021, 11:27 Liga 2
Pe aceeași temă