Se încinge lupta în play-off, se încing și declarațiile. Dănuț Coman, reacție acidă după insinuările lui Denis Ispas: ”Astea sunt șicane ieftine, de spatele blocului”

Andrei PASCU 21 Apr. 2022, 13:02 Liga 2
Se încinge lupta în play-off, se încing și declarațiile. Dănuț Coman, reacție acidă după insinuările lui Denis Ispas: ”Astea sunt șicane ieftine, de spatele blocului”

Dănuț Coman, președintele echipei FC Hermannstadt, nu a așteptat prea mult până să îi dea replica lui Denis Ispas, fundașul Universității Cluj. Conducătorul clubului din Sibiu a declarat, când a avut ocazia, după afirmația apărătorului, că toate insinuările făcute de acesta după jocul cu Concordia Chiajna nu au vreun sens.

Dănuț Coman i-a dat replica lui Denis Ispas

Ca să reamintim ce s-a întâmplat, după partida Universitatea Cluj – Concordia Chiajna, scor 3-1, Denis Ispas a trimis un mesaj destul de direct la adresa Unirii Slobozia. Anume, că formația pregătită de Adrian Mihalcea preferă să menajeze anumiți jucători cu anumite echipe, FC Hermannstadt și Petrolul, dar când joacă împotriva Universității Cluj folosește ”garnitura” cea mai bună, iar jucătorii sunt motivați mai mult ca oricând.

Dănuț Coman nu a vorbit foarte mult despre insinuările lui Ispas, dar a avut o reacție acidă la adresa acestuia, despre ale cărui vorbe a spus că sunt ”ieftine” și de ”spatele blocului”.

Președintele Hermannstadt-ului a plusat precizând că nu îl interesează ce prim 11 folosesc adversarele în partidele cu formația pe care o reprezintă.

Dănuț Coman: ”Astea sunt șicane ieftine, de spatele blocului”

Coman e conștient că dacă FC Hermannstadt va învinge în toate meciurile rămase de jucat din play-off-ul Ligii 2, va promova.

Nu mă interesează pe mine ce se întâmplă. Poate să își menajeze cu alte echipe toți jucătorii. Noi ne gândim să facem strategia altor echipe? Pe noi trebuie să ne intereseze echipa noastră. Dacă vom câștiga meciurile noastre, vom promova, indiferent cu cine jucăm. Dacă nu vom câștiga, ce putem să spunem? Că nu a jucat Slobozia, că n-a jucat Steaua, că n-a jucat Universitatea Cluj cu toată echipa?

Astea sunt șicane ieftine, de spatele blocului, pe care nu le mai luăm în seamă, a declarat Dănuț Coman la Sport Total FM.

Erik Lincar, declarații controversate la care nimeni nu a reacționat

Toate aceste declarații în care oficiali, jucători și chiar antrenori acuză legături în spatele ușilor închise reprezintă ceva obișnuit de la începutul anului, în special după ce s-a intrat în play-off. Să nu uităm declarațiile lui Erik Lincar cu privire la anumite jocuri de culise care s-ar face în bătălia pentru promovare, scoase în evidență chiar de două ori.

Antrenorul ”arunca pastila” în spațiul public, dar nu spunea până la capăt tot ce a auzit. Nici până acum Federația Română de Fotbal nu pare că s-a sesizat în privința declarațiilor antrenorului, în două rânduri.

Erik Lincar, la 19 martie, după Petrolul – ”U” Cluj 0-0: ”Sper ca toate echipele să își apere corect șansele. Se aud multe zvonuri! Clujul nu va face cu nimeni alianță. Va juca pe teren și va încerca să promoveze pe teren și nu în alte birouri”.

Erik Lincar, la 29 martie:Eu de-a lungul carierei am fost într-o situație, la orice echipă am fost, prin care să joc orice meci pe teren. Deși, și în multe momente, am fost băgat la mijloc cu echipa pe care am reprezentat-o și am reușit prin rezultatele pe care le-am avut să le stric calculele și vreau să stric și de această dată calculele.

Din luna ianuarie și februarie am auzit multe zvonuri, dar nu vreau să intru în detaliu. E important ceea ce vom face noi, iar dacă vom fi puternici îi vom obliga și pe ceilalți să joace toate jocurile pe teren.

Îi motivez pe jucători să joace de fiecare dată în fața unui adversar văzut sau nevăzut”.

Să aibă vreo legătură reacția lui Denis Ispas cu insinuările lui Erik Lincar?

Nimeni nu a reacționat în urma acestor declarații tari ale lui Lincar, nici Universitatea Cluj, nici FRF și nici nimeni altcineva, până acum. Putem intui faptul că declarațiile din luna martie ale lui Erik Lincar au fost ”explicate” recent de fundașul Denis Ispas.

Poate că acele zvonuri care au trecut pe la urechile antrenorului, spuse cu jumătate de gură, sunt exact cele la care a făcut referire Ispas la finalul duelului dintre ”U” Cluj și Concordia Chiajna.

Oricum, reacția lui Dănuț Coman a venit prompt, iar cu prima ocazie președintele echipei FC Hermannstadt a ținut să anuleze declarația fotbalistului grupării din Cluj. E clar că acest final de sezon de play-off va fi și un război al declarațiilor, mai ales odată cu scurgerea etapelor.

Dănuț Coman: ”Mai sunt multe puncte în joc, orice se poate întâmpla”

FC Hermannstadt joacă azi, joi, meciul din runda a 6-a, prima a returului play-off-ului Ligii 2, la Slobozia, chiar cu Unirea. Partida e în format live-text pe Liga2.ro, iar Dănuț Coman a spus următoarele:

Dacă s-ar întrerupe campionatul acum, ar fi fost foarte bine, dar din păcate contează finalul, iar până la final mai sunt etape de disputat, mai sunt multe puncte în joc, orice se poate întâmpla.

Într-adevăr, meciul cu CSA Steaua a fost cel mai bun joc al nostru. Am întâlnit o echipă bună, am jucat cu un stadion extraordinar. Băieții s-au mobilizat exemplar, așa cum nu o puteam face.

Avem un meci extrem de greu la Slobozia, nu știm cum va arăta suprafața de joc la momentul respectiv, în București plouă rău de tot, cel mai probabil va ploua și la Slobozia, dar mergem acolo cu gândul doar la victorie”.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/erik-lincar-discurs-manifest-fata-de-suporterii-universitatii-cluj-cu-cinci-etape-inainte-de-finalul-play-off-ului-eu-imi-doresc-sa-promovez-jucatorii-isi-doresc-isi-doreste-si-clujul-si-19228140

https://liga2.prosport.ro/seria-1/marius-maldarasanu-la-47-de-ani-antrenorul-a-fost-aniversat-de-jucatorii-echipei-fc-hermannstadt-dar-nu-a-uitat-de-fotbal-nici-de-ziua-lui-mesajul-transmis-19228111

https://liga2.prosport.ro/seria-1/adrian-mihalcea-nu-poate-alinia-cel-mai-bun-11-nici-cu-fc-hermannstadt-insa-spune-ca-unirea-slobozia-nu-se-preda-ne-asteapta-o-noua-lupta-nu-am-renuntat-la-locul-4-19228091

https://liga2.prosport.ro/seria-1/etapa-a-6-a-a-play-off-ului-ligii-2-are-programate-doua-meciuri-inainte-de-paste-derby-ul-rundei-u-cluj-petrolul-se-disputa-intr-o-seara-de-marti-19228081

Andrei PASCU 21 Apr. 2022, 13:02 Liga 2
Pe aceeași temă