OFICIAL | Rapid are antrenor principal. Mihai Iosif va pregăti echipa până la finalul sezonului: ”Nu avem voie să cedăm nicio clipă în fața acestei situații grele”

Marius ANGHEL 15 Mar. 2021, 18:50 Liga 2
OFICIAL | Rapid are antrenor principal. Mihai Iosif va pregăti echipa până la finalul sezonului: ”Nu avem voie să cedăm nicio clipă în fața acestei situații grele”

Rapid s-a decis în privința antrenorului care va conduce echipa până la finalul sezonului. Locul lui Nicolae Grigore, demisionar după înfrângerea de duminică cu Unirea Slobozia (scor 1-2), va fi luat de secundul său, Mihai Iosif, în locul căruia a și fost numit înainte de ultimul meci al echipei în 2020.

Mihai Iosif revine, astfel în postura de antrenor principal, în care inițial a fost numit, ca interimar, după demiterea lui Adrian Iencsi, primul antrenor al Rapidului în acest sezon. Ulterior, Iosif a rămas în stafful tehnic lui Grigore, ca antrenor secund.

Mihai Iosif revine ca antrenor principal la Rapid

Rapid transmite că Mihai Iosif va fi antrenorul echipei până la finalul sezonului, ceea ce înseamnă, mai întâi, două etape din campionatul regular, iar, în funcție de clasare, alte zece etape în play-off sau șase în play-out. Giuleștenii spun de două două meciuri, ceea ce înseamnă finalul sezonului regular, ceea ce e cu totul altceva.

”Mihai Iosif va fi noul antrenor principal al Rapidului, urmând a-l înlocui pe Nicolae Grigore, cel care a demisionat după partida de la Slobozia.
Astfel, Mihai Iosif va reveni pe banca giuleștenilor după o pauză de cinci meciuri, urmând a conduce echipa până la finalul sezonului.
Staff-ul tehnic ce îl va ajuta pe Mihai Iosif va fi definitivat mâine.
Echipa noastră mai are de disputat două partide din actualul sezon regular, duminică seara, cu Dunărea Călărași, și la finalul săptămânii viitoare, în deplasare, cu Metaloglobus București”, a anunțat Rapid.

Mihai Iosif: ”Mi-aș dori ca întreaga suflare rapidistă să fie unită.” Două înfrângeri, trei victorii și o remiză are Iosif ca antrenor la Rapid

Prima dată, Mihai Iosif a fost numit antrenor interimar în locul lui Adrian Iencsi și a condus primul meci din această postură în etapa a 8-a a Ligii 2. Atunci, Rapid a pierdut cu 3-0, pe teren propriu, cu CS Mioveni. Ulterior, giuleștenii au mai pierdut un joc, 0-2 la Ploiești, cu marea rivală Petrolul.

Apoi a urmat o serie pozitivă de trei victorii: 2-1 cu Farul și 1-0 cu ”U” Cluj, ambele meciuri fiind desfășurate pe teren propriu, la Clinceni, respectiv Buftea, și 3-2 la Aerostar Bacău. În ultimul joc în care s-a aflat ca interimar, echipa a remizat la Buftea cu CSM Reșița, scor 0-0, și a ratat șansa de a urca pe locul 2 și a se apropia la două puncte de liderul ”FC U” Craiova.

S-a infectat cu COVID-19, iar locul său ca ”principal” a fost luat de Nicolae Grigore, care avea să înregistreze o victorie la Timișoara, 2-0 cu frații de la ASU Poli, în ultimul joc din 2020, două egaluri, 2-2 la Buftea cu Ripensia și 0-0 în deplasare la SCM Gloria Buzău, și două înfrângeri, 1-3 la Buftea cu FK Csikszereda și 1-2 la Unirea Slobozia, în primele partide din 2021.

”Am onoarea de a sta din nou pe banca Rapidului, din postura de antrenor principal al celei mai iubite echipe din România. Mi-aș dori ca întreaga suflare rapidistă să fie unită, pentru că trebuie să ne ducem îndeplinirea obiectivului până la capăt. Nu avem voie să cedăm nicio clipă în fața acestei situații grele și avem nevoie de voi toți alături de noi. Hai Rapid!”, a spus Mihai Iosif după ce a fost instalat din nou ca antrenor principal.

Rapid e pe locul 11 în Liga 2, cu ultima șansă la accederea în play-off

Rapid e pe locul 11, cu 27 de puncte, la egalitate cu Metaloglobus și CS Mioveni, care au golaveraj mai bun și stau mai sus în clasament, însă mai are, totuși, șanse la play-off. Distanța față de locul 6, ultimul care asigură accederea în grupa de promovare la finalul sezonului regular și pe care se află acum ”U” Cluj, cu 29 de puncte și cu un meci mai mult disputat, este de doar două puncte.

Speranțe pentru giuleșteni la play-off încă sunt, însă echipa trebuie să câștige ultimele două jocuri din sezonul regular și să aibă și norocul rezultatelor celorlalte contracandidate. În etapa următoare, Rapid joacă acasă cu Dunărea Călărași (21 martie, ora 19:00), iar apoi o întâlnește în deplasare pe Metaloglobus.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/nicolae-grigore-decis-sa-si-dea-demisia-de-la-rapid-dupa-esecul-cu-unirea-slobozia-daniel-pancu-gata-de-revenirea-la-giulesteni-exclusiv-19174688

 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/victor-angelescu-s-a-declarat-surprins-dupa-demisia-lui-nicolae-grigore-a-avut-toata-sustinerea-noastra-finantatorul-rapidului-spune-ca-echipa-a-ajuns-cu-cutitul-la-os-19174749

https://liga2.prosport.ro/seria-1/11-echipe-se-lupta-pentru-play-off-ul-ligii-2-si-niciuna-nu-este-sigura-de-clasarea-in-top-6-cum-arata-clasamentul-si-programul-meciurilor-cu-doua-etape-inainte-de-finalul-sezonulu-19174755

https://liga2.prosport.ro/seria-1/catalin-hlistei-a-rezumat-prestatia-rapidului-la-slobozia-penibili-nu-mai-avem-ce-scuze-sa-gasim-golgheterul-echipei-nu-vede-nicio-iesire-din-actuala-criza-insa-mai-spera-la-play-19174678

https://liga2.prosport.ro/seria-1/deznadejde-frustrare-si-multa-suparare-la-rapid-dupa-infrangerea-cu-unirea-slobozia-petre-goge-sansele-sunt-foarte-mici-la-play-off-poate-atmosfera-nu-e-ok-mesajul-pentru-fani-19174700

Marius ANGHEL 15 Mar. 2021, 18:50 Liga 2
Pe aceeași temă