FC Hermannstadt nu vrea să-l piardă pe Raul Opruț și i-a pregătit un nou contract. Dănuț Coman: ”Îi facem ofertă, intră în ultimele șase luni”

Răzvan STÎNGĂ 19 Dec. 2021, 15:28 Liga 2
FC Hermannstadt nu vrea să-l piardă pe Raul Opruț și i-a pregătit un nou contract. Dănuț Coman: ”Îi facem ofertă, intră în ultimele șase luni”

FC Hermannstadt se grăbește să rezolve situația fundașului Raul Opruț (23 de ani), al cărui contract expiră în vara anului următor, la finalul actualui campionat. Apărătorul va intra în curând în ultimele șase luni din înțelegere, iar președintele sibienilor, Dănuț Coman, a recunoscut că negocierile încep zilele următoare.

FC Hermannstadt vrea să îi prelungească înțelegerea lui Raul Opruț 

Conducătorul Hermannstadtului a recunoscut că echipa sa riscă să îl piardă, date fiind evoluțiile bune ale acestuia de până acum, dar înclină să creadă că acest lucru nu se va întâmpla și cele două părți vor ajunge la un acord, pentru prelungirea înțelegerii.

În plus, Raul Opruț ar putea aduce și o sumă frumoasă în conturile sibienilor. Dacă echipa va promova în acest sezon, Dănuț Coman e convins că ofertele nu vor întârzia să apară pe numele apărătorului.

Opruț este un jucător bun. Oferte vor fi dacă vom promova în Liga 1, pe noi ne-a ajutat extrem de mult, este un băiat senzațional. O să-i facem o ofertă zilele viitoare pentru că la vară îi expiră contractul.

(N.r. – Dacă va semna cu alt club după ce intră în ultimele șase luni) Să semneze, vom aduce un fotbalist mai bun ca Opruț. Am avut cu el deja o discuție, se simte bine la Sibiu, crede în promovare, eu cred că va semna cu noi”, a spus Coman, la Digi Sport.

Raul Opruț a ratat doar trei meciuri în prima parte a campionatului Ligii a 2-a 

Fundașul Raul Opruț a rămas în lotul lui FC Hermannstadt după retrogradarea în Liga 2. A fost folosit în 13 din cele 16 etape scurse din campionatul diviziei a doua și a și marcat un gol, în etapa a 14-a, în confruntarea cu Astra, câștigată cu 5-0. În plus, după începutul acestui sezon, Raul Opruț a fost convocat și la câteva dintre acțiunile echipei naționale U21.

Opruț se află în lotul sibienilor din vara lui 2019, după ce s-a despărțit de formația italiană Genoa. În Italia a evolut din 2015, iar până să ajungă la Genoa a mai fost legitimat la echipele ”under” ale lui Chievo.

Anul acesta avem o echipă foarte bună și suntem un grup unit, iar acest lucru ne ajută să avem rezultate. După venirile lui «mister» (n.r. – Marius Măldărășanu) și Dani Coman, echipa e în continuă ascensiune. Sunt două persoane care știu fotbal și, cu siguranță, odată cu promovarea și construirea noului stadion, clubul își va propune obiective mai mari.

Iau lucrul acesta ca pe o motivație pentru a-mi atinge atât obiectivele personale, cât și pe cele ale clubului și sunt conștient că fiind cel mai bine cotat jucător, sunt foarte multe așteptări de la mine. Vreau să joc din ce în ce mai bine și să ajut echipa să promoveze”, spunea Opruț despre situația echipei, la începutul lunii decembrie.

Foto: George Filip/ Mediafax Foto 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/marius-maldarasanu-dani-coman-transferuri-fc-hermannstadt-19214453

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cine-spune-ca-fc-hermannstadt-are-probleme-financiare-in-ciuda-aprobarii-cererii-de-intrare-in-insolventa-sibienii-si-ar-permite-sa-aduca-un-fotbalist-de-top-din-liga-1-dani-coman-patroni-19214322

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-hermannstadt-a-creionat-perioada-de-transferuri-cati-fotbalisti-vor-ajunge-sub-comanda-lui-marius-maldarasanu-si-analiza-presedintelui-dani-coman-in-privinta-primei-parti-a-campionatului-19214228

https://liga2.prosport.ro/seria-1/detaliile-interesante-din-liga-2-dupa-16-etape-selimbar-cele-mai-multe-puncte-adunate-dupa-ce-a-fost-condusa-unirea-constanta-cei-mai-multi-jucatori-rulati-steaua-cea-mai-batrana-echipa-capito-19214029

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-hermannstadt-s-a-descurcat-si-fara-golgheterul-valentin-buhacianu-in-sprintul-final-spre-play-off-ul-ligii-2-mai-bine-asa-e-nevoie-de-mine-la-anul-19214027

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 19 Dec. 2021, 15:28 Liga 2
Pe aceeași temă