Alin Minteuan își negociază revenirea. Antrenorul, în discuții cu un club din Liga 3

Andrei PASCU 21 Jun. 2021, 19:29 Liga 3
Alin Minteuan își negociază revenirea. Antrenorul, în discuții cu un club din Liga 3

Alin Minteuan (44 de ani) poate reveni în antrenorat în această vară. Se află în negocieri cu o echipă din Liga 3, Sportul Şimleu Silvaniei, informația fiind confirmată de președintele clubului, Ioan Gurzău.

Alin Minteuan nu este singur în cursa pentru preluarea postului de la Sportul Şimleu Silvaniei. Dacian Nastai, fost antrenor la echipa U17 a FCSB-ului, este la rândul său un candidat interesant pentru Sportul Şimleu Silvaniei.

Alin Minteuan, liber după experiența de la CSM Reșița 

În ceea ce-l privește pe Alin Minteuan, el e fără angajament din martie, când a încheiat contractul cu CSM Reșița, din cauza rezultatelor nu foarte bune. A plecat de acolo după un 0-6 cu Fotbal Comuna Recea, după ce preluase echipa în noiembrie 2020. În experiența de la Reșița, Minteuan a condus 11 meciuri și a înregistrat trei victorii, două egaluri și șase înfrângeri.

Alin Minteuan lăsa CSM Reșița pe locul 17 din 20 de echipe, cu doar 19 puncte acumulate în 18 meciuri. În cele din urmă, traiectoria clubului nu s-a schimbat și, în urma play-out-ului Ligii 2, a retrogradat în Liga 3.

Sperăm ca în această săptămână să soluţionăm problema şi să ne înţelegem cu unul dintre cei doi tehnicieni pe care i-aţi nominalizat voi în zilele trecute. Mi-aş dori ca unul dintre cei doi să vină pe banca Şimleului. Sper să şi reuşim asta, în această săptămână.

După cum se preconizează, campionatul o să fie cu play-off şi play-out. Noi ne dorim să fim în play-off şi vom face de aşa natură ca asta să fie strategia clubului”, a declarat Ioan Gurzău pentru Sportul Sălăjean.

Alin Minteuan a mai pregătit trei echipe la nivel de profesioniști, din postura de antrenor principal, pe CFR Cluj, CFR Cluj 2 și Unirea Dej.

Sportul Şimleu Silvaniei a terminat sezonul trecut pe locul 6 în Seria 10 a Ligii a 3-a 

Sportul Şimleu Silvaniei a făcut parte din Seria 10 a Ligii a 3-a, sezonul trecut. A terminat întrecerea pe locul 6, cu 26 de puncte în cele 18 meciuri pe care le-a disputat în sezonul regular. Rezultatele au fost înregistrate cu antrenorul George Zima, care a plecat la finalul campionatului regular la SCM Zalău, formație angrenată în play-off-ul de promovare în Liga 2.

Zima nu a reușit să îndeplinească obiectivul acolo, dar a rămas. Asta deși contractul dintre cele două părți era făcut în așa fel încât, dacă se rata promovarea, se întorcea la Sportul Şimleu Silvaniei. George Zima a semnat, în cele din urmă, un nou contract cu SCM Zalău.

Foto: Sebastian Tătaru/ Mediafax Foto 

https://liga2.prosport.ro/liga-3/a-schimbat-retrogradatele-fundasul-alexandru-salcianu-a-plecat-de-la-csm-resita-dar-va-juca-tot-in-liga-3-a-semnat-cu-csm-slatina-19189906

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-si-mihai-adascalitei-au-incheiat-colaborarea-mijlocasul-jucator-important-al-ialomitenilor-sezonul-trecut-s-a-inteles-cu-o-echipa-din-liga-3-19189878

https://liga2.prosport.ro/liga-3/lucian-itu-e-de-acord-cu-modificarile-sistemului-competitional-al-ligii-3-pentru-noul-sezon-planurile-celor-de-la-cso-cugir-pentru-noul-campionat-19189708

 

 

 

Andrei PASCU 21 Jun. 2021, 19:29 Liga 3
Pe aceeași temă