VIDEO | Ce se întâmplă cu ”U” Cluj? A pierdut inexplicabil ultimul amical din Antalya, după ce a condus cu 2-0 la pauză

Andrei PASCU 10 Feb. 2022, 11:31 Liga 2
VIDEO | Ce se întâmplă cu ”U” Cluj? A pierdut inexplicabil ultimul amical din Antalya, după ce a condus cu 2-0 la pauză

Universitatea Cluj a disputat miercuri ultimul meci amical din Turcia. Ardelenii au întâlnit FC Fredericia, echipă clasată pe locul 5 în liga a doua din Danemarca, în fața căreia au cedat cu 2-3, deși la pauză conduceau cu 2-0. Încă un rezultat modest pentru ”U” Cluj, care speră mai mult ca niciodată la promovarea în Liga 1.

”U” Cluj a marcat prin Dragoș Tescan

Clujenii nu au avut cele mai bune evoluții în Turcia, bifând și în precedentele partide de verificare rezultate nu foarte încurajatoare, în privința abordării meciurilor din Liga 2, din sezonul regular și play-off. ”U” Cluj a avut 2-0 la pauza partidei cu FC Fredericia, în urma dublei lui Dragoș Tescan.

Elevii lui Erik Lincar au căzut total în partea a doua, astfel că danezii au revenit, au marcat de trei ori și au reușit să învingă cu 3-2. Din rezumatul oferit de club pe cananalul de Youtube, ”U” Cluj a avut mai multe șanse bune de a marca în prima parte, însă execuțiile nu și-au găsit ținta.

Erik Lincar a utilizat 21 de jucători. A început în formula Gorcea – Alarcon, Ilie, Gugu, Mitrea, Balgiu, Ribeiro, Neacșu, Tescan, Fernandes, Boiciuc, iar pe parcursul meciului au mai intrat Păun, P. Pîrvulescu, Vomir, Remacle, Pires, N. Pîrvulescu, Haită, Moraru, V. Alexandru și Hofman.

Clujenii, fără succes în Turcia 

”U” Cluj a terminat cantonamentul din Turcia fără victorie, bifând două eșecuri și un egal. Pe lângă partida cu FC Fredericia, ardelenii le-au mai întâlnit pe Korona Kielce, scor 0-6, și Nasaf Qarshi, scor 1-1.

Joi, Universitatea Cluj a avut ultimul antrenament din Turcia, urmând să revină în România și va juca și alte partide amicale până la reluarea Ligii a 2-a. De altfel, a disputat un singur test în țară înaintea decolării în Turcia, cu Sănătatea Cluj, de care a trecut cu 4-1.

Foto și video: Universitatea Cluj 

 

Andrei PASCU 10 Feb. 2022, 11:31 Liga 2
Pe aceeași temă