Victoria dramatică cu ACS Berceni i-a adus aminte de Middlesbrough. Bălan: „La 3-3 am crezut că vine cerul peste noi”

Marius ANGHEL 04 May. 2016, 11:51 Liga 2
Victoria dramatică cu ACS Berceni i-a adus aminte de Middlesbrough.** Bălan:

Victoria de pe Areni, din partida de vineri cu ACS Berceni, scor 4-3, a constituit un veritabil balon de oxigen pentru gruparea Rapid Suceava, aflată în plină luptă pentru menținerea în eșalonul secund. Meciul a avut însă o desfășurare uluitoare, fiind trăit la maximum de cei 1.500 de spectatori prezenți pe stadion.

Sucevenii, conduși din teren de noul antrenor principal Daniel Bălan, aflat la primul său meci în această postură, au ajuns să conducă cu 3-0 în debutul părții secunde, însă au reușit să piardă tot acest avantaj în decurs de doar patru minute, 54-57. Liniștea în tabăra Rapidului avea să fie adusă de golul reușit de Sfrijan, în minutul 82, din penalty.

„La 3-3 am crezut că vine cerul peste noi, mi-am adus aminte de ce am pățit cu Steaua la Middlesbrough, în semifinalele Cupei UEFA. Nu mai vreau să mai am parte degrabă de astfel de meciuri, cu asemenea trăiri. Important este că am reușit să câștigăm până la urmă și să ne păstrăm șansele de salvare de la retrogradare. Să știți că nu este comod pentru mine ca, în același timp, să dau indicații echipei și să mă concentrez și pe jocul meu. M-am înhămat însă la o muncă și trebuie s-o duc însă la capăt, ajutat fiind de colegii mei, de oamenii din club și de publicul sucevean. Aveam mare nevoie de această victorie, pentru că nu mai câștigasem de mult pe Areni și se instalase un blocaj mental în rândul jucătorilor. Acum ne așteaptă două dueluri la fel de importante cu Bucovina Pojorâta. E vorba de un derby local, ambițiile sunt mari, dar sperăm ca la final rezultatele să fie de partea noastră”, a declarat Daniel Bălan, citat de Monitorul de Suceava.

După rezultatele înregistrate în etapa a 4-a a play-out-ului Seriei I, Rapid CFR Suceava a urcat pe locul 3, poziție care duce la barajul de menținere în Liga 2. Pe locul 2, cu același număr de puncte ca sucevenii (18 puncte) se află ACS Berceni, iar pe primul loc e Gloria Buzău (22 puncte).

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 04 May. 2016, 11:51 Liga 2
Pe aceeași temă