„Victoria cu Berceni a fost un declic. Sper să rămânem neînvinși și după jocul de la Târgoviște”. Gane crede că jucătorii săi se motivează altfel cu echipele solide

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 01 Sep. 2016, 13:50 Liga 2

Antrenorul echipei CSM Râmnicu Vâlcea, Jerry Gane, speră ca formația sa să rămână neînvinsă și după jocul din etapa a 5-a, programat sâmbătă (ora 16:30), pe terenul liderului Chindia Târgoviște.

„Va fi un meci dificil, cel mai tare joc din acest start de campionat. Chindia a început foarte bine, cu patru victorii. Sper să gestionăm foarte bine acest joc. Chindia are o echipă omogenă, nu a schimbat mulți jucători, față de echipa noastră, care este încă în formare și nu are omogenitatea pe care mi-o doresc. Și noi suntem pe drumul bun, suntem neînvinși, deși avem trei egaluri și sper să iasă un meci frumos, în care ambele echipe să practice un joc bun. Țin cont în mare de aspectul general al fiecărei echipe, de ideea lor de joc și sigur că încercăm să blocăm anumiți jucători, dar nu în mod special, mă preocupă mai mult jocul echipei mele. Mi-aș dori să aducem puncte după cele două deplasări grele, la Târgoviște și Clinceni”, a spus tehnicianul echipei din Zăvoi.

Jerry Gane crede că jucătorii săi se motivează mai bine în jocurile cu echipe mai solide, care ies deschis la joc. „Victoria cu Berceniul a fost și pentru noi un declic, o așteptam, a fost apăsător până am obținut prima victroie, dar acum avem o atmosferă bună. Am făcut meciuri mai bune în deplasare decât acasă, e posibil să jucăm mai bine contra echipelor mai valoroase, care ies la joc”, a spus Gane.

În lotul vâlcenilor sunt două absențe, atacantul Mihai Dina, care și-a reziliat contractul și mijlocașul Stepfan Drăghici, plecat la lotul de juniori.

Articol scris de Adi Georgescu

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 01 Sep. 2016, 13:50 Liga 2
Pe aceeași temă