Vești bune dintre Bacău: „Suntem pe punctul de a închide proiectul precedent”

Marius ANGHEL 27 Mar. 2015, 16:43 Liga 2
Vești bune dintre Bacău:**

Cu biletele pentru play-off în buzunar, băcăuanii privesc liniștiți, din punct de vedere sportiv, spre viitor. Sâmbătă, în ultima etapă a returului, cea de-a 22 a campionatului, Sport Club se deplasează pe terenul liderului Seriei I. La Voluntari, echipa pregătită de Cristian Popovici are o misiune dificilă, însă nu se predă ușor, vrând să continue seria bună din ultima săptămână. După victoriile cu ACS Berceni, scor 3-1, și Academica Argeș, scor 2-1, moldovenii au de gând să reducă din diferența de 20 de puncte care se află în acest moment între ei și adversarul de la finalul acestei săptămâni.

Și din punct de vedere financiar lucrurile par a se îndrepta către mai bine, directorul sportiv Remus Pozînărea declarând că e optimist în privința achitării datoriilor către Consiliul Local. „Suntem pe punctul de a închide proiectul precedent și am semnale că lucrurile evoluează spre bine. Vă asigur că vom face tot ce e omenește posibil pentru ca această echipă să nu dispară”, a declarat oficialul băcăuan pentru desteptarea.ro.

În urma controlului Curții de Conturi efectuat în această iarnă, SC Bacău trebuie să înapoieze șase miliarde de lei vechi din banii încasați de la Consiliul Local.

SC Bacău nu poate pierde locul 5 în Seria 1 indiferent de ce rezultat înregistrează pe terenul liderului.

 

Marius ANGHEL 27 Mar. 2015, 16:43 Liga 2
Pe aceeași temă