Verdict crunt pentru Antonio Bordușanu: ruptură de ligamente încrucișate și menisc! Tânărul lui Dinamo, accidentare care îi blochează ascensiunea

Răzvan STÎNGĂ 26 Oct. 2022, 18:07 Liga 2

Antonio Bordușanu (18 ani) a primit verdictul medicilor în urma accidentării suferite în partida cu Metaloglobus și e unul teribil! Tânărul lui Dinamo are ruptură de ligamente încrucișate și de menisc și va absenta luni bune, în jur de jumătate de an, astfel că mai poate juca, probabil, spre finalul sezonului.

Dinamo a primit o veste pe care o intuia, dar care spera să nu se adeverească, mai ales că Antonio Bordușanu a fost un jucător important pentru echipă în etapele scurse până acum din Liga 2. Ovidiu Burcă este nevoit să găsească o variantă cât mai bună pentru înlocuirea lui Antonio Bordușanu în primul 11, dar și cine va intra pe banca de rezerve.

Antonio Bordușanu, accidentare gravă! Absentează jumătate de an

E cu atât mai importantă decizia pe care trebuie să o ia antrenorul, cu cât Antonio Bordușanu e și jucător care face parte din regula ”under”. Referitor la verdictul primit de jucător, la rezultatul analizelor, informația a fost oferită chiar de Ovidiu Burcă, la conferința de presă premergătoare jocului de joi, cu CSM Slatina.

”(…) Antonio a suferit o accidentare mai grea, va lipsi câteva luni, va suporta și o operație, asta e viața sportivilor. Îi dorim însănătoșire grabnică, iar când se va întoarce va fi și mai puternic. (…)”, a spus Ovidiu Burcă.

Antonio Bordușanu, accidentare care îi stopează ascensiunea

Antonio Bordușanu a fost om de bază pentru Ovidiu Burcă până acum, fiind utilizat în toate cele 11 meciuri de Liga 2 disputate. A marcat și un gol în actualul sezon, cu Progresul Spartac, în prima etapă, dar din păcate duelul de sâmbăta trecută, cu Metaloglobus, în care a fost înlocuit în minutul 70, este ultimul pentru el în următoarea perioadă lungă de timp, de aproximativ jumătate de an.

Antonio Bordușanu este un fotbalist crescut de Dinamo, iar de sezonul trecut a început să devină important în lot. Stagiunea anterioară, în urma căreia Dinamo a picat în Liga 2, Bordușanu a evoluat în 17 confruntări de prima divizie și a marcat un gol. A acumulat 943 de minute.

Tata e fericit, mai vine să mă vadă când are o cursă în România. E șofer, lucrează în transport. Mama s-a stabilit în Anglia, mai vorbim la telefon. Cum este o zi din viața mea?

Săftica, antrenament, unul sau două pe zi, apoi acasă, cu bunica mea. Cu ea stau, cu ea am crescut în ultimii ani”, spunea Antonio Bordușanu într-un interviu acordat în luna august, despre situațiile pe care le-a întâlnit de când s-a apucat de fotbal. Articolul integral poate fi citit AICI.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ovidiu-burca-nu-se-hazardeaza-in-declaratii-inaintea-jocului-cu-csm-slatina-oltenii-au-11-etape-mai-bune-decat-dinamo-dar-antrenorul-nu-e-surprins-ma-asteptam-la-acest-parcurs-19251218

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dorin-serdean-a-contestat-in-instanta-aprobarea-noului-plan-de-reorganizare-al-clubului-dinamo-verdictul-se-amana-19250873

https://liga2.prosport.ro/seria-1/bucurie-mare-la-steaua-dupa-victoria-cu-sc-otelul-care-a-consemnat-revenirea-pe-locul-1-in-liga-2-adrian-ilie-vrem-sa-terminam-pe-prima-pozitie-laurentiu-cobu-aici-ne-19251226

https://liga2.prosport.ro/seria-1/sc-otelul-a-pierdut-cu-steaua-desi-a-fost-total-superioara-in-opinia-lui-dorinel-munteanu-ne-a-lipsit-ultima-pasa-nu-marcam-fostul-international-vrea-echipa-di-19251212

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 26 Oct. 2022, 18:07 Liga 2
Pe aceeași temă