Titular incontestabil la Dinamo, Antonio Bordușanu e suspect de o accidentare gravă. Ce spune Ovidiu Burcă

Răzvan STÎNGĂ 23 Oct. 2022, 15:41 Liga 2
Titular incontestabil la Dinamo, Antonio Bordușanu e suspect de o accidentare gravă. Ce spune Ovidiu Burcă

Dinamo e îngrijorată după victoria cu Metaloglobus! ”Câinii” riscă să îl piardă pentru o perioadă lungă de timp pe Antonio Bordușanu, înlocuit din cauza unei accidentări care ar putea fi una gravă. Din informațiile apărute recent, tânărul dinamovist este suspect de ruptură de ligamente.

Antonio Bordușanu, suspect de ruptură de ligamente în urma accidentării din partida cu Metaloglobus

În vârstă de 18 ani, Antonio Bordușanu a fost om de bază pentru Ovidiu Burcă până acum, fiind utilizat în toate cele 11 meciuri de Liga 2 disputate. A marcat și un gol, cu Progresul Spartac, în prima etapă a sezonului, dar din păcate duelul de sâmbătă, cu Metaloglobus, în care a fost înlocuit în minutul 70, ar putea fi ultimul pentru el în perioada următoare.

Dinamo și Antonio Bordușanu află luni cât de gravă e accidentarea

Tocmai pentru că Bordușanu a ieșit accidentat în jocul de la Clinceni, Ovidiu Burcă nu a fost fericit și s-a gândit la starea de sănătate a acestuia. Rămâne de văzut care va fi verdictul medicilor, dar mijlocașul este suspect chiar de o ruptură de ligamente și, potrivit Radio Dinamo 1948, analizele în urma cărora vom afla situația lui Bordușanu vor fi efectuate luni.

Nu știu exact, se pare că are o problemă la genunchi. Îmi doresc să fie bine, dar de aceea nu sunt foarte fericit, pentru că nu știu ce are. Sperăm să fie bine, e un tânăr de mare viitor, sper să fie sănătos”, a comentat Ovidiu Burcă pe seama accidentării lui Antonio Bordușanu, la finalul partidei cu Metaloglobus, de la Clinceni.

Antonio Bordușanu, 17 meciuri sezonul trecut pentru Dinamo, în prima ligă

Antonio Bordușanu este un fotbalist crescut de Dinamo, iar de sezonul trecut a început să devină important în lot. Stagiunea anterioară, în urma căreia Dinamo a picat în Liga 2, Bordușanu a evoluat în 17 confruntări de prima divizie și a marcat un gol. A acumulat 943 de minute.

Dinamo, locul 11 în Liga 2

Dinamo are patru rezultate pozitive la rând în campionatul Ligii 2. După victoria cu Unirea Slobozia, scor 1-0,”câinii” au reușit să ia un punct cu Minaur Baia Mare, echipă nou-promovată în divizia a doua vara trecută, scor 1-1, iar apoi au învins la limită Ripensia, cu scorul de 1-0, și Metaloglobus, scor 2-1.

Dinamo e pe locul 11 în clasament, cu 16 puncte, la egalitate cu două echipe, CSC Dumbrăvița și Concordia Chiajna. În etapa a 12-a, Dinamo va întâlni CSM Slatina, pe teren propriu, formație clasată pe locul 7 în acest moment, cu 18 puncte.

Foto: Eduard Vînătoru (Mediafax Foto) și Răzvan Păsărică (Sport Pictures)

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dorin-serdean-a-contestat-in-instanta-aprobarea-noului-plan-de-reorganizare-al-clubului-dinamo-verdictul-se-amana-19250873

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ovidiu-burca-putin-cam-dramatic-dupa-ce-dinamo-a-trecut-de-metaloglobus-vor-sa-ne-ia-inimile-din-piept-sa-le-puna-pe-masa-de-duminica-e-cu-sange-varsam-sange-19250693

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-11-de-la-ora-1100-se-joaca-la-dej-chiajna-timisoara-si-miercurea-ciuc-dinamo-are-meci-de-la-ora-1200-19250612

 

 

Răzvan STÎNGĂ 23 Oct. 2022, 15:41 Liga 2
Pe aceeași temă