Verdeș ratează meciul cu Farul Constanța!

Marius ANGHEL 01 Nov. 2012, 15:50 Liga 2
Verdeș** ratează meciul cu Farul Constanța!

Chindia nu se va putea baza în meciul de sâmbătă pe Bobi Verdeș, experimentatul atacant fiind suspendat după ce a încasat la Galați al patrulea avertisment din acest sezon.

„E o absență importantă, dar sperăm să acoperim acest post. Nu știu dacă Voduț va fi titular, vom vedea”, declară tehnicianul Eusebiu Tudor, care vrea să obțină cu Farul a treia victorie din acest campionat.

Un succes în weekend ar putea duce Chindia pe locul șase în serie, în funcție și de rezultatul de la CF Brăila – Rapid Suceava.

Cherchez, pe picior de plecare!

Atacantul Chindiei a fost mustrat de antrenori după eliminarea din meciul cu Suceava și a ales să nu se mai prezinte la antrenamente. Cherchez a înaintat clubului o adeverință din care reiese că are nevoie de 28 de zile de pauză, din cauza unor probleme medicale. „Nu știu dacă e într-adevăr accidentat. Oricum, cu atitudinea asta, eu nu o să îl mai bag în teren nici două secunde. Poate vrea să se facă șofer pe tir, cine știe…”, a comentat Sebi Tudor.

În ultimele săptămâni, Chindia s-a despărțit de Ionuț Radu și Ovidiu Morariu, iar Cherchez ar putea fi al treilea pe lista neagră a antrenorilor. „Morariu a venit înainte de meciul cu Botoșani și mi-a spus că el consideră că trebuie să fie titular, că e mai bun decât Ispas. I-am dat drumul să se ducă unde vrea”, declară același Tudor.

Chindia – Farul Constanța se joacă sâmbătă, de la ora 11.00

Articol scris de Ionuț MARIN
Foto: PHOTOCHIC.ro

Marius ANGHEL 01 Nov. 2012, 15:50 Liga 2
Pe aceeași temă