Variantă nouă pentru banca Rapidului! Florin Bratu este dorit la echipa din Giulești. Care e situația sa cu Concordia Chiajna | EXCLUSIV

Alin GRIGORE 29 Oct. 2020, 15:56 Liga 2
Variantă nouă pentru banca Rapidului! Florin Bratu este dorit la echipa din Giulești. Care e situația sa cu Concordia Chiajna | EXCLUSIV

Apele sunt tulburi în Giulești! Adrian Iencsi (45 de ani) a fost demis, dar în acte încă este antrenorul Rapidului, Mihai Iosif (46 de ani) este interimar, iar șefii alb-vișiniilor negociază cu mai mulți antrenori.

Ultimul nume de care patronul Victor Angelescu este interesat este Florin Bratu (40 de ani), tehnicianul Concordiei Chiajna. Acesta a câștigat titlul la U19 în 2017, pe când antrena tineretul ”câinilor”.

În tricoul Rapidului, ”Bratone” a câștigat în 2003 campionatul României și posibila mutare ar însemna o revenire în Giulești după o pauză de 17 ani.

Florin Bratu, pe lista lui Victor Angelescu cu posibili antrenori ai Rapidului

Rezultatele slabe din acest sezon ale Rapidului l-au enervat pe Victor Angelescu, iar acesta a hotărât să îl demită pe Adrian Iencsi după eșecul din Cupa României cu Progresul Spartac, scor 2-3. Antrenorul a fost anunțat însă abia după o săptămână de decizie.

Rapid joacă în această seară, de la ora 18:30, restanța din etapa a 8-a a Ligii 2 cu CS Mioveni, iar pe banca tehnică va sta interimarul Mihai Iosif.

În tot acest timp, conducătorii giuleșteni caută și variante pentru a aduce un nou antrenor. Conform surselor ProSport, vișiniii poartă discuții cu mai mulți tehnicieni, printre care Bogdan Andone, Nicolae Grigore, iar cel mai recent nume apărut pe lista Rapidului e Florin Bratu.

Andone evită să dea un răspuns concret și pune multe condiții, astfel că Angelescu este atras de ideea că Bratu lucrează foarte bine cu fotbaliștii tineri.

Planurile pentru acest sezon ale patronului sunt să formeze o echipă din jucători români și tineri. Supranumit ”Bratone”, acesta a antrenat România U19, a câștigat cu Dinamo U19 Liga Elitelor, iar ulterior a promovat la echipa mare fotbaliști gen: Ricardo Grigore, Ion Gheorghe, Mihai Neicuțescu sau Andreas Mihaiu.

  • 15 goluri în 48 de meciuri a marcat atacantul Florin Bratu pentru Rapid, în perioada 2000-2003
  • 4 trofee a câștigat Florin Bratu în tricoul Rapidului: un campionat, o Cupa României și două Supercupe ale României

Îl mai demite Cristian Tănase pe Florin Bratu de la Concordia Chiajna?

O problemă în numirea lui Florin Bratu la Rapid ar putea fi situația sa contractuală de la Concordia Chiajna.

Conform surselor ProSport, Tănase a vrut să-l dea afară pe Bratu, dar și-a schimbat opțiunea după ce a analizat mai bine situația.

Președintele Concordiei s-a arătat nemulțumit de rezultatele din acest sezon ale Concordiei, echipa fiind pe locul 13 în clasament după nouă etape, deși are ca obiectiv promovarea. Oficialul clubului ilfovean i-a acuzat public pe antrenori și pe jucători de lipsă de bun simț și de implicare.

Rămâne de văzut dacă Bratu va mai dori să continue la Chiajna, mai ales că cel care a construit actuala echipă și a făcut toate transferurile a fost președintele Cristian Tănase și nu cei din stafful tehnic.

Și Bratu are nemulțumiti, el fiind deranjat de faptul că managerul ilfovenilor a ieșit în presă cu nemulțumirile sale în loc să le discute aceste aspecte într-o ședință. Cert este că, în acest moment, antrenorul de 40 de ani este legat de Chiajna printr-un contract ferm și nu poate accepta oferta Rapidului decât dacă Tănase acceptă să-l lase liber sau îl concediază așa cum a dorit în primă fază.

  • 8 echipe a antrenat Florin Bratu în carieră: Dinamo II, CS Tunari, Dinamo U19, România U19, Dinamo, Aerostar Bacău, Turris Oltul Turnu Măgurele și Concordia Chiajna

https://liga2.prosport.ro/seria-1/adrian-iencsi-demis-de-la-rapid-la-o-saptamana-dupa-esecul-rusinos-cu-progresul-spartac-conducerea-a-decis-cine-asigura-interimatul-19154627

https://liga2.prosport.ro/seria-1/mihai-iosif-prima-reactie-dupa-ce-i-a-luat-locul-lui-iencsi-pe-banca-rapidului-mesajul-pentru-jucatori-ne-strangem-mana-daca-nu-respecta-asta-exclusiv-19154674

https://liga2.prosport.ro/seria-1/nicolae-grigore-in-pole-position-pentru-inlocuirea-lui-adrian-iencsi-la-rapid-bogdan-andone-si-bogdan-lobont-variante-de-rezerva-exclusiv-19154665

https://liga2.prosport.ro/seria-1/florin-bratu-e-istorie-pentru-concordia-chiajna-salariile-fotbalistilor-au-rupt-vestiarul-dar-presedintele-cristian-tanase-vrea-sa-si-dea-antrenorul-afara-n-au-valoare-si-caracter-19154276

Alin GRIGORE 29 Oct. 2020, 15:56 Liga 2
Pe aceeași temă