EXCLUSIV | Reacția lui Victor Angelescu după ce Rapid l-a demis pe Adrian Iencsi: ”Nu am mai putut să așteptăm să iasă din izolare. A ieșit tot pozitiv.” Cine este Mihai Iosif, interimarul de pe banca giuleștenilor

Cornel POPESCU, Daniel VLAD 27 Oct. 2020, 11:20 Liga 2
EXCLUSIV | Reacția lui Victor Angelescu după ce Rapid l-a demis pe Adrian Iencsi: ”Nu am mai putut să așteptăm să iasă din izolare. A ieșit tot pozitiv.” Cine este Mihai Iosif, interimarul de pe banca giuleștenilor

Adrian Iencsi a fost demis de la Rapid, iar până când conducerea clubului va ajunge la un acord privind rezilierea cu antrenorul și stafful tehnic, banca tehnică va fi asigurată de interimarul Mihai Iosif, antrenorul echipei secunde a grupării giuleștene. Principalul acționar al clubului Rapid, Victor Angelescu (foto principal), spune că decizia de a-l înlocuit pe Iencsi a fost luată în urmă cu o săptămână, dar că s-a așteptat ca acesta să iasă din izolarea impusă după ce antrenorul a ieșit pozitiv la COVID-19.

Conform surselor ProSport, oficialii Rapidului au încercat să dea de Adrian Iencsi în ultimele două zile, dar nu au reușit și nu au putut rezilia contractul cu cel care a stat până de curând pe banca tehnică a formației din Giulești. Iencsi are COVID-19 și la ultimul meci, cel cu Progresul Spartac, nu a fost alături de echipă, deoarece se află în izolare.

Astfel, echipa rămâne pe mâna lui Mihai Iosif până când oficialii echipei din Giulești vor reuși să îi rezilieze contractul lui Adrian Iencsi.

Victor Angelescu, prima reacție despre demiterea lui Adrian Iencsi de la Rapid

Victor Angelescu, reprezentantul principalului finanțator al clubului Rapid, a oferit o primă reacție în legătură cu decizia de a-l demite pe Adrian Iencsi. Totodată, acesta a dezvăluit că se află deja în discuții cu câțiva antrenori pentru a prelua echipa.

”Decizia fusese luată după meciul cu Progresul, dar am hotărât sa mai asteptăm ca Adi să iasă din izolare și să îi comunicăm în față. Însă, ieri el a făcut testul şi a ieșit tot pozitiv. Nu am mai putut să așteptăm şi i-am comunicat că îl demitem pentru rezultatele catastrofale din ultimele meciuri. Suntem un negocieri cu câțiva antrenori, dar momentan domnul Iosif a fost numit antrenor principal interimar. Înfrângerea categorică din fața Craiovei și eliminarea din Cupa României nu am putut să le digerăm”, a spus Victor Angelescu pentru ProSport.

Cu Adrian Iencsi antrenor, Rapid a început sezonul cu trei victorii consecutive: 3-1 la Viitorul Pandurii, 2-1 cu Pandurii și 3-0 la CSM Slatina. Au urmat apoi rezultate de toate felurile: remiza de la Buftea cu Turris Oltul (1-1), eșecul rușinos la Fotbal Comuna Recea (1-2), victoria cu Concordia Chiajna (4-2), umilința cu U Craiova 1948 SA (0-5) și o altă înfrângere rușinoasă, 2-3, după prelungiri, cu Progresul Spartac, în turul 4 al Cupei României. Cu Progresul Spartac, Iencsi a lipsit de pe banca tehnică, fiindcă a fost depistat pozitiv cu COVID-19 și a intrat în izolare.

Mihai Iosif, antrenorul interimar al Rapidului

Mihai Iosif (foto jos) a fost antrenor secund la vechiul Rapid, atunci când formația din Giulești a reușit promovarea în prima ligă, în 2016, în acea vară având loc și falimentul. Aceeași funcția a avut-o și când echipa actuală era în Liga 4 și purta denumirea de Academia Rapid.

Iosif a mai stat pe banca tehnică a echipei U17 a Rapidului și a reușit să câștige campionatul județean în 2018.

Acum, la de începutul sezonului, este antrenorul principal al echipei secunde a clubului, Rapid 2, Mihai Iosif a condus echipa a doua a clubului, care în primele șapte etape ale Ligii 3 are doar patru puncte acumulate și se află pe penultimul loc în Seria a 4-a, o serie condusă autoritar de Steaua, care are șase victorii în tot atâtea meciuri. De altfel, Rapid 2 a pierdut în ultima etapă chiar împotriva Stelei, în Regie, cu 0-1.

Rapid, care ocupă locul 9 în Liga 2, cu 13 puncte acumulate în șapte meciuri disputate în nouă etape, joacă joi, de la ora 18:30, la Buftea, cu CS Mioveni, în restanța din etapa a 8-a, iar în runda a 10-a are programată partidă luni, tot pe teren propriu, de la ora 18:00, cu Universitatea Cluj.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/adrian-iencsi-demis-de-la-rapid-la-o-saptamana-dupa-esecul-rusinos-cu-progresul-spartac-conducerea-a-decis-cine-asigura-interimatul-19154627

Cornel POPESCU, Daniel VLAD 27 Oct. 2020, 11:20 Liga 2
Pe aceeași temă