Mihai Iosif, prima reacție după ce i-a luat locul lui Iencsi pe banca Rapidului. Mesajul pentru jucători: ”Ne strângem mâna dacă nu respectă asta” | EXCLUSIV

Cornel POPESCU 27 Oct. 2020, 14:08 Liga 2

Mihai Iosif a fost ales de conducătorii clubului Rapid să se ocupe de prima echipă până vor găsi un antrenor care să îi ia locul demisului Adrian Iencsi.

Antrenorul interimar al Rapidului a vorbit în cadrul emisiunii ProSport LIVE despre decizia șefilor săi de a-i da prima echipă pe mână. Iosif s-a declarat foarte motivat de această oportunitate și a lăsat să se înțeleagă că și-ar dori să stea mai mult timp pe banca tehnică a formației din Liga 2.

Mihai Iosif, prima reacție după ce i-a luat locul lui Iencsi pe banca Rapidului

„Sunt interimar. Am fost anunțat că trebuie să conduc antrenamentul de astăzi. O să antrenez azi și în perioada următoare. Nu vreau să vorbesc despre Adi Iencsi. El este un simbol al Rapidului și e prietenul meu, nu vreau să comentez.

Scopul nostru este 100 la sută promovarea, la Rapid trebuie să ai o mentalitate de învingător și să joci cu sufletul, e un club aparte. Nu am stat în mijlocul lor foarte mult și sper să descopăr în scurt timp ce le lipsește. Discursul la Rapid este același: atitudine, atitudine, atitudine! Ne strângem mâna dacă nu respectă asta. Înseamnă că nu poate să fie în familia noastră.

Antrenamentul de astăzi o să îl conduc cu tot stafful de la Rapid 2. Nu am apucat să vorbescu cu Adi Iencsi.

E un vis împlinit să antrenez Rapid. Acum trei luni a murit mama mea și nu am apucat, iar în urmă cu trei ani a murit tatăl meu, atunci când a promovat cu Dan Alexa, așa că o să dau totul pentru ei. Niciunul nu a apucat să vadă. Sper să vadă de acolo de sus”, a spus Mihai Iosif în cadrul emisiunii ProSport LIVE.

”Nu cred că poate să rămână mai mult (n.r. – Mihai Iosif, antrenorul interimar). Din câte știu, are doar Licența B și probabil e doar pentru acest meci”, a spus Daniel Pancu la ProSport LIVE, despre decizia de numirea a lui Mihai Iosif ca antrenor interimar la Rapid.

Nicolae Grigore, Bogdan Andone sau Bogdan Lobonț sunt antrenori pe lista conducerii Rapidului. Primul este în pole-position.

Cine e Mihai Iosif, antrenorul interimar al Rapidului

Mihai Iosif a fost antrenor secund la vechiul Rapid, atunci când formația din Giulești a reușit promovarea în prima ligă, în 2016, în acea vară având loc și falimentul. Aceeași funcția a avut-o și când echipa actuală era în Liga 4 și purta denumirea de Academia Rapid.

Iosif a mai stat pe banca tehnică a echipei U17 a Rapidului și a reușit să câștige campionatul județean în 2018.

Acum, la de începutul sezonului, este antrenorul principal al echipei secunde a clubului, Rapid 2, Mihai Iosif a condus echipa a doua a clubului, care în primele șapte etape ale Ligii 3 are doar patru puncte acumulate și se află pe penultimul loc în Seria a 4-a, o serie condusă autoritar de Steaua, care are șase victorii în tot atâtea meciuri. De altfel, Rapid 2 a pierdut în ultima etapă chiar împotriva Stelei, în Regie, cu 0-1.

  • Rapid, care ocupă locul 9 în Liga 2, cu 13 puncte acumulate în șapte meciuri disputate în nouă etape, joacă joi, de la ora 18:30, la Buftea, cu CS Mioveni, în restanța din etapa a 8-a, iar în runda a 10-a are programată partidă luni, tot pe teren propriu, de la ora 18:00, cu Universitatea Cluj.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/adrian-iencsi-demis-de-la-rapid-la-o-saptamana-dupa-esecul-rusinos-cu-progresul-spartac-conducerea-a-decis-cine-asigura-interimatul-19154627

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-reactia-lui-victor-angelescu-dupa-ce-rapid-l-a-demis-pe-adrian-iencsi-nu-am-mai-putut-sa-asteptam-sa-iasa-din-izolare-a-iesit-tot-pozitiv-cine-este-mihai-iosif-interim-19154634

https://liga2.prosport.ro/seria-1/daniel-pancu-dupa-demiterea-lui-adrian-iencsi-de-la-rapid-regret-enorm-mi-am-dorit-extrem-de-mult-ca-macar-el-sa-reuseasca-care-e-principala-problema-la-rapid-in-opinia-actualul-19154639

https://liga2.prosport.ro/seria-1/nicolae-grigore-in-pole-position-pentru-inlocuirea-lui-adrian-iencsi-la-rapid-bogdan-andone-si-bogdan-lobont-variante-de-rezerva-exclusiv-19154665

https://liga2.prosport.ro/seria-1/adrian-iencsi-spune-cum-se-simte-dupa-ce-a-fost-depistat-pozitiv-cu-covid-19-antrenorul-rapidului-ramane-ferm-dupa-umilinta-cu-fc-u-craiova-dar-vorbeste-si-despre-obiectiv-19152648

Cornel POPESCU 27 Oct. 2020, 14:08 Liga 2
Pe aceeași temă