Vali Stan îi răspunde lui Ciobanu: „El își merită banii pe care îi ia anul acesta?”

17 Feb. 2012, 12:20 Liga 2
Vali Stan îi răspunde lui Ciobanu:**

Vali Stan, fostul jucător al Gloriei Buzău, actualmente antrenorul secund al formației Dunărea Galați, este mâhnit de maniera în care Mihai Ciobanu, antrenorul grupării din Crâng, a făcut declarații la adresa sa. Fostul fotbalist al grupării din Buzău a spus că din bun simț nu a dorit să îi ofere o replică tehnicianului buzoian, însă acuzele venite din Crâng trebuie să înceteze o dată, mai ales că nu sunt fondate.

„Am tăcut din bun simț, din educație și din respectul pe care îl am pentru Gloria Buzău și pentru domnul Ciobanu. Dânsul m-a atacat de mai multe ori, chiar și când eram sub comanda sa. Nu am spus nimic, însă nu mai pot răbda. De 10 luni nu am primit niciun ban. Când noi, jucătorii, eram la greu, dânsul nu ne apăra cu atâta înverșunare cu care apără clubul în fața foștilor jucători. De când a devenit dânsul avocatul lui Tulpan? Sau al clubului? Eu nu l-am jignit. Nici pe el, nici pe Tulpan, pe nimeni de la club. Sunt curios dacă dânsul crede că eu nu îmi merit banii, el își merită banii pe care îi va lua anul acesta?”.

Ciobanu, avocatul clubului

Vali Stan este dezgustat de modalitatea în care Ciobanu apără clubul din Crâng. Fostul jucător al Gloriei spune că a încercat să dea totul cât a fost jucătorul Gloriei Buzău, însă nu a fost lăsat, din motive independente de el. „Dânsul (Mihai Ciobanu) a spus că mi-a dat încrederea sa și m-a pus căpitan de echipă. Păi, în anul acela (sezonul 2010-2011) am fost vreo cinci căpitani la Gloria: Marcel Otvoș, Călin Marin, Costin Pușcă, eu și Dănuț Sârbu. Cum se face că în afară de Sârbu nimeni nu mai este la club? Așa încredere a avut în noi? Pe ce criterii alege căpitanul de echipă? Eu am încercat să dau totul pe teren pentru Gloria Buzău, și m-am accidentat într-o partidă oficială pentru ei. Nu mi se pare normal ceea ce se întâmplă. Îl rog pe această cale să mă lase în pace și să își vadă de treaba dumnealui”, a precizat actualul antrenor secund al echipei Dunărea Galați.

Nori negri asupra Crângului

Oficialii Federației Române de Fotbal au hotărât ca până la finalul lunii clubul din Crâng să își achite toate restanțele financiare către Vali Stan, în caz contrar ajungându-se la depunctare, acolo unde Gloria va pierde patru din cele zece puncte pe care le-a acumulat în prima partea a stagiunii. În afara litigiului cu Stan, conducătorii grupării din Crâng trebuie să „acopere” și problemele pecuniare iscate cu frații Pușcă și Valentin Mocanu. Dacă frații Pușcă nu și-au primit banii de mai multe zile, tânărul Mocanu are de primit 200 de milioane de lei vechi, sumă ce reprezintă „leafa” pe ultimele 10 luni ale fundașului buzoian.

Sursa: Opinia Buzău

17 Feb. 2012, 12:20 Liga 2
Pe aceeași temă