Valentin Lazăr se întoarce în Liga 3! Echipa cu care a semnat mijlocașul, după despărțirea cu scandal de Dinamo

Liga2.ro 11 Jan. 2023, 14:38 Liga 2
Valentin Lazăr se întoarce în Liga 3! Echipa cu care a semnat mijlocașul, după despărțirea cu scandal de Dinamo

Revenit în vara trecută la Dinamo, pentru a patra oară în cariera sa, Valentin Lazăr (33 de ani) s-a despărțit cu scandal de clubul bucureștean, în urma unui conflict cu antrenorul. Mijlocașul a fost exclus din lot de către Ovidiu Burcă (42 de ani), iar la finalul lunii noiembrie a reziliat contractul cu ”câinii”.

Valentin Lazăr a semnat cu CS Păulești

Lazăr s-a decis unde va continua: a semnat cu CS Păulești, echipă care evoluează în Liga 3 și ocupă locul 7 din 10 în Seria a 5-a, după 15 etape. Născut la Ploiești, fostul dinamovist a ales un club mai apropiat de casă, în condițiile în care se apropie de finalul carierei.

CS Păulești va juca în această iarnă amicale cu Steaua și Dinamo, astfel că Lazăr îl va întâlni în curând pe fostul lui antrenor, Burcă. Cu echipa din Ghencea va juca în data de 14 ianuarie, iar cu cea din ”Ștefan cel Mare”, la 21 ianuarie.

Lazăr s-a despărțit cu scandal de Dinamo: ”A fost urât ceea ce mi-au făcut”

Deși revenirea sa la Dinamo a fost privită cu entuziasm de suporteri, Valentin Lazăr nu a dat randamentul scontat în tricoul ”câinilor”, sau cel puțin din punctul de vedere al antrenorului Ovidiu Burcă.

Lazăr s-a despărțit cu scandal de Dinamo și i-a reproșat lui Burcă faptul că nu i-a acordat mai multe minute.

”Motivul pentru care am plecat e unul foarte clar. Când a venit domnul Burcă la echipă, el a adus mai mulți jucători. Mie mi-a spus că trebuie să-i accept deciziile și să fiu rezervă. Mi-a zis asta după un meci cu Unirea Dej. De atunci am fost doar rezervă meci de meci! Mai intram și eu câte un pic, spre finalurile meciurilor. A fost urât ceea ce mi-au făcut”, a spus Lazăr pentru GSP.

În actualul sezon, până să fie exclus din lot, a evoluat în 7 meciuri, de cinci ori intrând ca titular și de trei ori fiind înlocuit.

Ovidiu Burcă a explicat de ce a ales să îl îndepărteze pe Lazăr din cadrul clubului: ”Povestea cu el e foarte simplă. Vali Lazăr nu mai e un jucător antrenabil. Iar când un jucător devine neantrenabil… Ajungi într-un moment în care ai o vârstă, ai un anumit confort și nu mai răspunzi la comenzile antrenorului. Iar pentru un antrenor e foarte important.”

În cariera sa, Valentin Lazăr a mai evoluat pentru Petrolul Ploiești, Chimia Brazi, Sportul Studențesc, Concordia Chiajna, Al-Sailiya, Al-Kharaitiyat, Al-Shahania (toate trei din Qatar), Umraniyespor (Turcia) și CSM Reșița. Înainte să se întoarcă la Dinamo, pentru a patra oară, jucase în Liga 3 la Reșița, cu care a ratat promovarea în Liga 2.

Articol scris de Valentin Dincă
Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/valentin-lazar-conflict-deschis-cu-ovidiu-burca-si-motivul-pentru-care-pleaca-de-la-dinamo-da-l-am-injurat-cum-a-raspuns-antrenorul-in-urma-dezvaluirilor-mijlocasului-19253842

 

Liga2.ro 11 Jan. 2023, 14:38 Liga 2
Pe aceeași temă