Plecare după plecare de la Astra. Momcilo Raspopovic și-a luat zborul de la Giurgiu și a prins un contract bun. A semnat cu o campioană din Europa

Andrei PASCU 16 Aug. 2021, 19:34 Liga 2
Plecare după plecare de la Astra. Momcilo Raspopovic și-a luat zborul de la Giurgiu și a prins un contract bun. A semnat cu o campioană din Europa

Astra continuă să piardă jucători importanți. Încă o plecare a fost confirmată oficial, cea a fundașului lateral Momcilo Raspopovic (27 de ani), fotbalist de bază pentru giurgiuveni sezonul precedent, în Liga 1.

Momcilo Raspopovic, transfer la campioana Muntenegrului 

Momcilo Raspopovic s-a întors acasă, în Muntenegru, la Buducnost Podgorica (campioana în exercițiu a Muntenegrului), echipă la care s-a format și pentru care a jucat, la seniori, 160 de meciuri. Raspopovic sosise relativ recent la Astra, la începutul acestui an, de la HNK Rijeka, echipă din Croația.

În cele câteva luni petrecute la Astra, până la finalul sezonului trecut de Liga 1, la capătul căruia echipa a retrogradat în Liga 2, fundașul de bandă a jucat 16 meciuri și chiar a reușit să marcheze un gol.

Raspopovic a revenit acum la echipa cu care a cucerit două din cele patru trofee din carieră, titlul de campion în Muntenegru și Cupa Muntenegrului.

Raspopovic s-a întors acasă.

În ultima zi a ferestrei de transferuri (n.r. – din Muntenegru), Buducnost a perfectat întoarcerea fostului jucător lansat de club: vechiul și noul fundaș dreapta al albaștrilor este Momcilo Raspopovic !

Fundașul de 27 de ani a făcut mai multe antrenamente cu campionii noștri, iar acum s-a ajuns la un acord pentru un contract de un an.

Momo se întoarce acasă după trei ani și jumătate – a debutat pentru albaștri în sezonul 2012/13, și până în iarnă în sezonul 2017/18 a jucat 141 de jocuri și a marcat opt ​​goluri.

Raspopovic a sosit de la echipa românească Astra, pentru care a prins 16 apariții și a marcat un gol în jumătatea sezonului precedent. După ce a părăsit Buducnost, a jucat trei ani la Rijeka, Croația”, se arată pe site-ul celor de la Buducnost Podgorica, într-o traducere aproximativă a comunicatului, în română.

Astra riscă să-l piardă și pe Valentin Gheorghe

Nu mai târziu de zilele trecute, Astra l-a pierdut și pe portarul Mihai Popa. Acesta a ajuns în Liga 1, la FC Voluntari. Tot la formația din Ilfov mai poate ajunge un alt actual fotbalist al Astrei, Valentin Gheorghe.

În această perioadă, la formația din Giurgiu a fost numit și un nou președinte, Marian Costea. Locul era liber după plecarea lui Dănuț Coman, care și-a anunțat plecarea imediat după retrogradarea clubului în Liga 2.

Foto: Răzvan Păsărică/ Sport Pictures și Buducnost Podgorica 

 

 

 

Andrei PASCU 16 Aug. 2021, 19:34 Liga 2
Pe aceeași temă