UTA are cale liberă spre Liga 1. Reacția lui Alexandru Meszar după ce arădenii au primit licența

Marius ANGHEL 20 Jun. 2020, 13:57 Liga 2
UTA are cale liberă spre Liga 1. Reacția lui Alexandru Meszar după ce arădenii au primit licența

După Rapid, UTA Arad anunță și ea primirea licenței pentru Liga 1. Liderul acestei ediții de campionat Liga 2, 2019/2020, pornește cu cinci puncte avans în play-off-ul creat special de FRF pentru a încheia acest sezon afectat de pandemia de COVID-19, deci e și principala favorită la promovare.

Alexandru Meszar, după ce UTA a primit licența de Liga 1: ”Felicit și mulțumesc întregului staff administrativ”

”Bătrâna Doamnă” a transmis, prin intermediul site-ului oficial, că ”Federația Română de Fotbal prin Departamentul de licențiere, a hotărât să acorde clubului nostru licența pentru participare la Campionatul Național Liga I sezonul competițional 2020-2021 fără nicio sancțiune financiară sau de penalizare cu puncte”.

”Felicit și mulțumesc întregului staff administrativ pentru volumul de muncă depus în întocmirea celor cinci dosare pentru criteriile de infrastructură, financiar, personal și administrație, juridic și sportiv”, a transmis Alexandru Meszar (foto, alături de președintele FRF, Răzvan Burleanu, for împotriva căruia UTA s-a adresat la TAS, fiindcă se consideră nedreptățită de înjumătățirea punctelor), părintele noului proiect UTA, implicat și în politică, fiind candicat la primăria Arad din partea UDMR.

UTA speră ca noua arenă ”Francisc Neuman” să fie finalizată în această vară și să debuteze pe ea odată cu promovarea în Liga 1.

UTA începe play-off-ul cu două meciuri pe teren propriu

UTA, alături de CS Mioveni, Turris Oltul Turnu Măgurele, Campionii FC Argeș, Petrolul Ploiești și Rapid, adică primele șase clasate din Liga 2 după 24 de etape, când sezonul a fost suspendat și mai apoi ”înghețat” din cauza pandemiei de COVID-19, au fost singurele echipe din eșalonul secund care și-au depus dosarul de licențiere, motiv pentru care doar ele au fost admise în play-off-ul de promovare.

Trupa arădeană începe play-off-ul, în jurul datei de 4 iulie, cu două meciuri pe teren propriu, cu Petrolul, echipă pe care a învins-o de două ori în sezonul regulat, și Turris Oltul.

”Bătrâna Doamnă” are, înaintea startului play-off-ul, cinci puncte avans față de CS Mioveni și Turris Oltul și șase față de Argeș, Petrolul și Rapid.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/rapid-a-primit-licenta-pentru-liga-1-ovidiu-burca-suntem-departe-de-potentialul-maxim-de-dezvoltare-al-clubului-dar-cred-ca-suntem-pe-drumul-bun-19136350

https://liga2.prosport.ro/seria-1/azi-aflam-programul-meciurilor-play-off-ului-din-liga-2-frf-efectueaza-tragerea-la-sorti-la-ora-1200-19135977

https://liga2.prosport.ro/seria-1/uta-incepe-play-off-ul-cu-cel-mai-greu-adversar-posibil-laszlo-balint-consider-petrolul-o-echipa-extrem-de-periculoasa-antrenorul-liderului-ligii-2-recunoaste-ca-19136051

https://liga2.prosport.ro/seria-1/duckadam-a-ales-bine-pentru-uta-maini-de-aur-pentru-fotbalul-romanesc-si-cel-aradean-ne-a-oferit-un-avantaj-important-aradenii-spera-sa-scape-de-exemplul-bundesligii-19136071

Marius ANGHEL 20 Jun. 2020, 13:57 Liga 2
Pe aceeași temă