Urmează meciul sezonului pentru Farul. O victorie cu ”FC U” Craiova o duce cu un pas mai aproape de play-off, dar e nevoie și de noroc. Tiberiu Curt: ”Finalul sezonului regular, extrem de atractiv”

Andrei PASCU 16 Mar. 2021, 17:40 Liga 2
Urmează meciul sezonului pentru Farul. O victorie cu ”FC U” Craiova o duce cu un pas mai aproape de play-off, dar e nevoie și de noroc. Tiberiu Curt: ”Finalul sezonului regular, extrem de atractiv”

Farul se află în fața ultimului meci din sezonul regular, capital în vederea calificării în play-off-ul Ligii 2. Va juca pe ”Ion Oblemenco” împotriva U Craiova 1948 SA și are nevoie de victorie, pentru îndeplinirea obiectivului. Constănțenii au însă nevoie și de jocul rezultatelor, lucru evidențiat și de managerul Tiberiu Curt.

Tiberiu Curt: ”Ne interesează și rezultatele celorlalte echipe” 

Farul are 18 meciuri, mai are unul de disputat, în timp ce echipele de sub ea, multe dintre ele, mai au două partide până când se vor împărți formațiile, în grupe de promovare și retrogradare. Tiberiu Curt are încredere că Farul poate câștiga, mai ales că ”FC U” Craiova are un început de an slab, care a dus și la înlocuirea antrenorului. Ovidiu Stângă a fost schimbat cu Eugen Trică.

În altă ordine de idei, managerul a vorbit și despre disputa pentru play-off, unde lupta se va da până în ultimul minut, acum fiind aproape două echipe pentru un loc din primele șase.

Depindem, în primul rând, de noi. Ne interesează însă și rezultatele celorlalte echipe implicate în lupta pentru play-off. Mergem la Craiova să luăm punct sau puncte, pentru a ne contura locul de play-off. Suntem pe un trend bun și sperăm să confirmăm și la Craiova. 

Nu s-a mai întâmplat așa ceva în Liga a 2-a de foarte mulți ani. Sunt, în continuare, cam 10 echipe cu șanse în lupta pentru play-off. Asta face ca finalul sezonului regular să fie unul extrem de atractiv”, a declarat managerul Farului, Tiberiu Curt.

Farul, la egalitate de puncte cu ”FC U” Craiova 

Rezultatele Farului în acest an, în Liga 2, au fost pozitive toate: 1-1 cu Dunărea Călărași, 1-0 cu Viitorul Pandurii, 1-1 cu CSM Slatina și 3-2 cu Fotbal Comuna Recea.

Farul e acum pe locul 5 în Liga 2, cu 31 de puncte în 18 partide. U Craiova 1948 SA, ultima adversară a constănțenilor din sezonul regular, e pe 2, cu același punctaj, dar în 17 meciuri.

Foto: FC Farul Constanța

 

 

 

Andrei PASCU 16 Mar. 2021, 17:40 Liga 2
Pe aceeași temă