Unirea Slobozia visează frumos după rezultatul pozitiv cu CS Mioveni. Enache Costea: ”Îi felicit pe jucători. Punctul este unul binemeritat”

Răzvan STÎNGĂ 13 Sep. 2020, 12:17 Liga 2

Unirea Slobozia a făcut încă un rezultat important în Liga 2, după ce în prima etapă a învins Turris Oltul. În runda a treia, nou-promovata a scos încă un scor pozitiv cu o formație care a jucat play-off-ul de promovare sezonul trecut, CS Mioveni. A făcut 0-0, iar antrenorul Enache Costea i-a lăudat pe jucători pentru acest lucru. A declarat la interviurile de la finalul confruntării, că Unirea Slobozia a câștigat un punct ținând cont de faptul că din minutul 70 a evoluat în inferioritate numerică.

Enache Costea: ”Punctul este unul binemeritat” 

Victor Trucă a fost trimis mai repede la cabine, după ce a văzut două cartonașe galbene. A doua sancțiune a venit în urma unui duel aerian, la care arbitrul central Andrei Baciu a considerat că l-a lovit în ceafă pe un adversar. Enache Costea a evidențiat evoluția fotbaliștilor rămași pe teren pentru modul în care au gestionat zecile de minute rămase de joc și că nu au primit gol de la CS Mioveni, care pornea cu prima șansă.

Este important că am câștigat un punct în condițiile în care am jucat 20 minute în inferioritate. Este clar că sunt mulțumit și îi felicit pe jucătorii mei pentru un punct luat cu o echipă care sezonul trecut a jucat barajul pentru Liga 1. Importante pentru noi sunt toate punctele și eu zic că punctul de astăzi este unul binemeritat”, a declarat Enache Costea la finalul partidei, citat de Info Ialomița.

Unirea Slobozia, meci cu ”U” Cluj în runda următoare 

Unirea Slobozia a acumulat patru puncte în clasamentul Ligii 2, după egalul cu CS Mioveni. Pe lângă victoria din prima rundă,1-0 cu Turris Oltul, în etapa a doua nou-promovata a jucat în deplasare cu Concordia Chiajna, în fața căreia a cedat cu 3-1.

Următorul meci al Unirii Slobozia este programat la Cluj, cu Universitatea.

Foto: Petronel Tudor/ Info Ialomița 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/etapa-a-3-a-a-ligii-2-are-programate-cinci-meciuri-de-la-ora-1100-trei-dintre-nou-promovate-joaca-din-nou-acasa-iar-cea-mai-interesanta-partida-are-loc-la-bucuresti-19147552

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-si-a-luat-portar-cu-experienta-in-ligile-inferioare-sezonul-trecut-a-jucat-in-liga-3-19147263

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 13 Sep. 2020, 12:17 Liga 2
Pe aceeași temă