Unirea Slobozia a făcut cinci transferuri! A adus jucători de la Farul, ASU Poli și CS Mioveni, dar și un tânăr din Liga 3

Răzvan STÎNGĂ 16 Jun. 2021, 15:53 Liga 2
Unirea Slobozia a făcut cinci transferuri! A adus jucători de la Farul, ASU Poli și CS Mioveni, dar și un tânăr din Liga 3

Unirea Slobozia a promis transferuri importante în această pauză dintre sezoane și primele veniri au fost deja perfectate. Adrian Mihalcea va avea la dispoziție, începând cu primele antrenamente, patru nume cu experiență la nivelul Ligii 2 și un tânăr din Liga 3.

Unirea Slobozia, la primele transferuri din această vară 

Antonio Cruceru (mijlocaș, ex Farul), Răzvan Greu (mijlocaș, ex Farul), Ionuț Coadă (fundaș, ex ASU Poli) și Sebastian Ivan (atacant, ex CS Mioveni) sunt printre venirile din tabăra Unirii Slobozia, dar Adrian Mihalcea a anunțat că echipa sa nu se oprește aici. E cunoscut faptul că formația va beneficia de un buget superior în campionatul 2021/2022, datorită implicării Consiliului Județean Ialomița.

Pe lângă cei patru jucători din Liga 2, Unirea Slobozia s-a mai înțeles și cu Dănuț Mihai (fundaș, Metalul Buzău – Liga 3). Apărătorul are 20 de ani și a fost adus pentru a fi una din variantele pentru regula ”under”.

”Cu siguranță, vom mai aduce jucători. Am ca obiectiv și chiar promit să nu mai avem emoții în viitorul campionat!”, a declarat Adrian Mihalcea, citat de Independent Online.

Totodată, Mihalcea și-a ”îmbogățit” stafful tehnic prin cooptarea preparatorului fizic Bogdan Hetco, venit de la prim-divizionara Academica Clinceni.

Antonio Cruceru, Răzvan Greu și Ionuț Coadă, jucători importanți la Farul, respectiv ASU Poli. Sebastian Ivan a jucat mai puțin la CS Mioveni 

Antonio Cruceru (24 de ani) a jucat pentru Farul destul de des sezonul trecut. Din 21 de partide în care a fost utilizat în Liga 2, în 18 dintre ele a fost titular. A și marcat de cinci ori. În privința fostului și actualului său coleg, Răzvan Greu (26 de ani), acesta a prins 18 meciuri pentru ”marinari” campionatul trecut, iar de 11 ori a fost titular. Și-a trecut în cont o reușită.

Fundașul Ionuț Coadă (24 de ani) a fost un fotbalist important pentru ASU Poli, care a jucat în play-off-ul de promovare în Liga 2. În 20 din totalul celor 23 de apariții în Liga 2, a fost trimis în echipa de start. Coadă a fost anunțat plecat de la echipă chiar astăzi de timișoreni.

În fine, Sebastian Ivan (24 de ani) nu a reușit să marcheze campionatul trecut pentru CS Mioveni, deși a fost folosit în 10 meciuri. Ce-i drept, de fiecare dată, atacantul a fost trimis pe teren din postura de rezervă.

”Ne dorim să progresăm din punct de vedere sportiv și acest lucru, cu siguranță, se va întâmpla. Încercăm să formăm un grup și o echipă care să atace prima jumătate a clasamentului.

La Slobozia vor veni jucători de calitate bună și va pleca o serie de fotbaliști cărora, spre deosebire de alte cluburi, noi le-am dat deja hârtie că sunt liberi să-și caute alte angajamente. Pentru viitorul sezon vom avea un buget pe care echipa aceasta nu l-a mai avut niciodată!

Pentru unii poate părea puțin dar pentru noi, având în vedere posibilitățile, este un semn clar că județul Ialomița, reprezentat de Unirea Slobozia, își dorește să facă performanță!”, a mai declarat Mihalcea, citat de site-ul amintit.

Unirea Slobozia are o mulțime de plecări din lot

Referitor la plecări, primul nume de care se știe că nu va mai continua la Unirea Slobozia este mijlocașul Bogdan Vasile (26 de ani). El vrea să revină aproape de locul natal, de Arad. A doua plecare de la echipa lui Adrian Mihalcea a fost mijlocașul Marius Ciobanu-Vanghele (18 ani), care a semnat cu Universitatea Cluj.

Unirea nu-i mai are în acest moment în lot nici pe Denis Ciofu, Ionuț Ozkara, Victor Trucă, Ionuț Dinu, Dorin Radu, Robert Ghiță, Sory Diarra și Christ Afalna, toți fiind împrumutați de la alte echipe. În cazul ultimilor cinci, acești sunt doriți înapoi, purtându-se negocieri cu cluburile de care aparțin.

Unirea Slobozia se reunește pe 26 iunie, iar primul cantonament va fi organizat începând cu 5 iulie. Echipa se va caza în zona orașului Brașov și va face pregătirea la Târlungeni.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

 

 

Răzvan STÎNGĂ 16 Jun. 2021, 15:53 Liga 2
Pe aceeași temă