Prima plecare neprogramată de la Unirea Slobozia. Bogdan Vasile și clubul nu prelungesc contractul. Mijlocașul și-a stabilit următoarea destinație

Răzvan STÎNGĂ 10 Jun. 2021, 11:49 Liga 2
Prima plecare neprogramată de la Unirea Slobozia. Bogdan Vasile și clubul nu prelungesc contractul. Mijlocașul și-a stabilit următoarea destinație

Unirea Slobozia se desparte de un prim jucător. Ialomițenii nu mai pot conta pentru sezonul următor de Liga 2 pe mijlocașul Bogdan Vasile (26 de ani), al cărui contract expiră în această vară, la finalul lunii iunie. Înțelegerea nu va fi prelungită, fotbalistul dorind o experiență aproape de casă.

Născut la Arad, Bogdan Vasile vrea să revină în zona din apropiere, la numai jumătate de an după ce semnase cu Unirea Slobozia. El a venit la începutul anului la formația antrenată de Adrian Mihalcea, după o experiență la ASU Politehnica. În aceste luni petrecute la Slobozia, mijlocașul a prins nouă meciuri și a marcat un gol.

Bogdan Vasile și Unirea Slobozia nu prelungesc contractul 

Șapte din meciuri au fost bifate în play-out-ul Ligii 2. În prima parte a campionatului, când a jucat la ASU Politehnica, a mai prins alte nouă partide în campionat.

Despărțirea dintre Unirea Slobozia și Bogdan Vasile a fost confirmată de președintele clubului, Ilie Lemnaru, pentru Liga2.ro:

Bogdan Vasile termină contractul cu noi și nu va mai continua, va merge în altă parte. El vrea să fie aproape de casă, vrea să joace pe lângă Arad”.

La nivel de profesioniști, Bogdan Vasile a mai jucat pentru Chindia Târgoviște, Dunărea Călărași, FC Voluntari și Viitorul Constanța. A avut și o experiență în afara României, în Republica Moldova, la Zimbru Chișinău.

Bogdan Vasile, în momentul prezentării la Unirea Slobozia, în ianuarie, alături de antrenorul Adrian Mihalcea.

Unirea Slobozia are și plecări programate. Nouă jucători împrumutați revin la echipele lor 

Unirea Slobozia trebuie să înlocuiască alți nouă jucători. Este vorba de cei care au fost împrumutați de la alte echipe: Denis Ciofu (portar, 19 ani, revine la Poli Iași), Cosmin Saizu (fundaș, 18 ani, revine la Poli Iași), Alexandru Dinu (fundaș, 23 de ani, revine la FCSB), Oktay Ozkara (fundaș, 20 de ani, revine la FC Voluntari), Robert Ghiță (fundaș, 20 de ani, revine la Viitorul Constanța), Dorin Radu (mijlocaș, 18 ani, revine la FC Voluntari), Christ Afalna (mijlocaș, 22 de ani, revine la Șomuz Fălticeni), Andrei Trucă (mijlocaș, 19 ani, revine la FCSB), Sory Ibrahim Diarra (atacant, 21 de ani, revine la Petrolul).

Unirea Slobozia începe antrenamentele pe 21 iunie 

Prima acțiune a Unirii Slobozia a fost programată pentru jumătatea lunii iunie, pe 17 sau 18, când va avea loc vizita medicală. Primele antrenamente vor debuta câteva zile mai târziu, pe 21 iunie. Adrian Mihalcea a stabilit și data primului cantonament. După câteva ședințe de pregătire pe plan local, la începutul lunii iulie Unirea Slobozia va merge la Piatra Neamț. Stagiul de pregătire din Moldova va avea loc în intervalul 5-17 iulie.

Înainte de plecarea spre Piața Neamț, Unirea Slobozia va disputa trei meciuri amicale, cu Recolta Gheorghe Doja (26 iunie), Dinamo (30 iunie), CSM Fetești și Avântul Rovine (3 iulie).

Foto: Petronel Tudor / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-a-programat-primele-amicale-al-verii-una-dintre-adversare-dinamo-19188627

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-a-stabilit-data-reunirii-si-primul-cantonament-al-verii-adrian-mihalcea-se-pregateste-de-un-sezon-important-tintim-clasarea-in-prima-jumatate-sau-calificarea-in-play-off-19187922

https://liga2.prosport.ro/seria-1/sorin-cartu-a-dezvaluit-cine-de-la-u-craiova-l-a-remarcat-si-a-decis-transferul-lui-alexandru-maries-de-la-fotbal-comuna-recea-exclusiv-19188643

Răzvan STÎNGĂ 10 Jun. 2021, 11:49 Liga 2
Pe aceeași temă